into iso banneri

Myllyn apteekki:

Välittävä Myllyn Apteekki

INTO Myllyn apteekki1 

Haluamme aina löytää asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun hänen ongelmaansa. Terveysasioissa se voi joskus olla jotain muutakin kuin lääke, apteekkari Anne Elo-Kinnunen kertoo.

 

Myllyn Apteekissa on kiireetön tunnelma ja asiakaspalvelijalla on aikaa keskustella, vaikka asiakkaita on paljon. Välittäminen on yksi apteekin tärkeimmistä arvoista ja se näkyy asiakaspalvelussa.

- Noin kaksikymmentä vuotta sitten, kun mietimme, mikä on meidän apteekkimme visio, emme oikein keksineet muuta kuin että myydään lääkkeitä. Siitä ajatusmaailmasta ollaan tultu huimasti eteenpäin: nykyään apteekissa asiakas kohdataan kokonaisvaltaisesti, pitkään alalla ollut apteekkari Anne Elo-Kinnunen pohtii.

Tuotteiden myynnin rinnalle on tullut asiakkaan ongelmiin ratkaisun etsiminen.

- Haluamme aina löytää asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun hänen ongelmaansa. Terveysasioissa se voi joskus olla jotain muutakin kuin lääke.

 

LIIKE ON LÄÄKE. Viime vuonna Myllyn Apteekissa aloitettiin painonhallinnan pienryhmävalmennukset. Ryhmä tapaa kerran viikossa. Puolentoista tunnin tapaamisen aikana käydään läpi liikunnan, ravitsemuksen ja painonhallinnan teoriaa sekä tietenkin liikutaan.

- Meillä käy paljon asiakkaita, joille liikkeestä olisi lääkkeeksi ennaltaehkäisemään ongelmia. Ajatuksena on, että valmennukset ovat matalan kynnyksen toimintaa, johon kenen tahansa on helppo osallistua. Palautteen mukaan parasta valmennuksessa on ollut ryhmän tuki ja ryhmässä tekeminen, Elo-Kinnunen sanoo. 

Idea lähti Elo-Kinnusen omasta kiinnostuksesta kokonaisvaltaisempaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Apteekkari kouluttautui pt:ksi, ravintovalmentajaksi ja terveysvalmentajaksi. 

- Koulutukset ovat vain vahvistaneet ajatustani siitä, kuinka tärkeä rooli liikunnalla ja ravitsemuksella on elintasosairauksien ehkäisemisessä.

 

VERKKOKAUPPA PALVELEE. Vuoden ajan asiakkaita on palvellut myös Myllyn Apteekin oma verkkokauppa. Verkkokaupan tuotteet voidaan postittaa tai ne voi noutaa apteekista tai Myllyn Prisman kauppakassipalvelun noutoautomaatista.  

- Verkkokauppa toimii hyvin niissä tilanteissa, kun asiakas tietää, mitä hän on hakemassa. Verkkokauppa lisääntyy varmasti, kunhan reseptilääkkeiden ostaminen verkosta helpottuu, Elo-Kinnunen uskoo.

 Myllyn Apteekki on myös S-ryhmän etumyymälä. S-bonusta kertyy kaikista muista paitsi lääkeostoksista. 

 

MyllynApteekki1 rgb

 

ma–pe 9–21, la 9–19, su 11–19

www.myllynapteekki.fi/verkkokauppa

Myllynkatu 1003, 21280 Raisio

Puh. 02 3323910

fax. 02 3323919

apteekki@myllynapteekki.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter