into iso banneri

Puuvaja:

Mittatilauskeittiöitä kaikkiin koteihin

INTO Puuvaja keittiö

Mittatilauskeittiö suunnitellaan sellaiseksi, että se sopii käytettävissä olevaan tilaan, tavoiteltuun tyyliin sekä asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ei tarvitse tehdä kompromisseja. Se on Anne Forsmanin mukaan mittatilauskeittiön suurin hyöty.

- Jokainen koti on erilainen ja jokaisen asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat yksilöllisiä. Mittatilauskeittiö suunnitellaan sellaiseksi, että se sopii käytettävissä olevaan tilaan, tavoiteltuun tyyliin sekä asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin parhaalla mahdollisella tavalla. Keittiö on iso investointi ja usein jatkuvassa käytössä, jolloin on tärkeää, ettei asiakkaan tarvitse tehdä harmillisia kompromisseja, sanoo Anne Forsman Puuvaja Oy:stä.

Puuvaja valmistaa Kaarinan Krossissa mittatilauskeittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita. Kaikki kalusteet valmistetaan ja kasataan Kaarinassa asiakkaan toiveiden mukaan.

 

INTO puuvaja Anne

Keittiö on iso investointi ja usein jatkuvassa käytössä, jolloin on tärkeää, ettei asiakkaan tarvitse tehdä harmillisia kompromisseja, sanoo Anne Forsman (vas.)

 

Mittatilauskeittiö saattaa kuulostaa kalliilta, mutta todellisuudessa se ei tule standardimittaista juurikaan kalliimmaksi. Mittatilauskeittiö ei aina tarkoita erikoisia ja kalliita ratkaisuja, vaan asiakkaan tilaan sovitettuja, toimivia, kestäviä, asiakkaan näköisiä ja käytännöllisiä keittiöitä.

- Mittatilauskeittiön ei tarvitse edustaa ylenpalttista luksusta. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin! Itse asiassa suurin osa meidän valmistamistamme keittiöistä menee ihan tavallisiin koteihin, Forsman kertoo.

Erityisesti vanhemmissa taloissa on usein hankalia kulmia, vinoja seiniä, matalalla olevia ikkunoita ja monimuotoisia tiloja, joihin voi olla vaikeaa sovittaa standardimittaisia keittiökalusteita. Mittatilauskeittiön avulla jokainen tila saadaan hyödynnettyä maksimaalisesti.

- Kaikki lähtee siitä, millainen tila on käytettävissä ja millaisia toiveita tilan käytölle on. Mikä tahansa leveys, mikä tahansa syvyys, mikä tahansa korkeus on kaapeissamme mahdollinen, Forsman kertoo.

Puuvajan toiminta alkoi yhden miehen harrastuksesta, aivan konkreettisesti perheen pihalla olleesta puuvajasta, 36 vuotta sitten. Vuosien aikana yritys on kasvanut ja kehittynyt, mutta myös asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet olennaisesti. Keittiöt eivät enää ole perinteistä emännän valtakuntaa, vaan yhteistä oleskelutilaa, jossa vietetään aikaa ja viihdytetään vieraita.

- Keittiöstä on tullut osa sisustusta ja sen halutaan sopivan asunnon ja asukkaiden tyyliin. Kotona vietetään aikaa ja sisustukseen panostetaan. Kotoilu on muotia ja hyggeily ajan hengen mukaista! Siksi keittiösuunnittelussakaan ei mietitä enää pelkkiä kaappeja, vaan tyylillisiä ja toiminnallisia kokonaisuuksia, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, Forsman kertoo.

Puuvajan mittatilauskeittiöihin voi tutustua Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 9.-11.2. osastolla B45.

Puuvaja Logo

Hallimestarinkatu 1
20780 Kaarina
Puh. 02 536 9200
www.puuvaja.fi


Aukioloajat:
Ma klo 10–19
Ti–to klo 10–18
Pe klo 10–16

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter