into iso banneri

Silkkitimpurit:

Noblessa-keittiöiden uutuudet kestävät aikaa ja käyttöä

INTO Silkkitimpurit keittiö

Musta peiliovellinen keittiö on samalla kertaa rouhean moderni ja perinteinen.

 

Suomalaisten keittiöissä näkyviä trendejä ovat vetimettömyys ja hillityt, murretut sävyt. Korkeakiiltoisista ovista ollaan siirrytty vähitellen mattapintaisiin. Myös mustat keittiöt ovat erittäin suosittuja.

- Musta on lyönyt nyt läpi toden teolla. Viime vuonna joka viides meidän myymälästämme myyty keittiö oli musta. Tämän vuoden mallistossa meillä on ensi kertaa mukana musta peiliovellinen keittiö, joka tasapainottelee modernin ja maalaishenkisen keittiön välimaastossa, kauppias Ari Soiniitty kertoo. Soiniityn Silkkitimpurit Oy myy saksalaisia Noblessa-keittiöitä Turun Länsikeskuksessa yli 35 vuoden kokemuksella.

Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla valmistettavan Noblessan kevään keittiöuutuuksissa korostuvat myös kestävyys sekä tehtaan oman tuotekehitysosaston uudet innovaatiot materiaaleissa ja valaistuksessa.

 

UUDENLAISIA VALAISTUSMAHDOLLISUUKSIA. Noblessan vuoden 2018 mallistossa valaistus viedään keittiön tukirakenteisiin. Keittiön päätyjen tai takareunan valaistuksella voidaan luoda erilaista tunnelmavalaistusta keittiöön.

- Valaistukseen halutaan panostaa. Yksi, mistä on paljon tykätty, on valaistuksen värilämpötilan säätömahdollisuus. Se edesauttaa, että värit toistuvat keittiössäsi juuri niin, kuin olet itse halunnut, Soiniitty sanoo.

Noblessan kaikki keittiöt tehdään viimeistelyjä myöden valmiiksi Saksan tehtaalla. Ovet ovat paikallaan ja kiskot on ruuvattu kiinni. Kun kaikki tehdään tehtaalla valmiiksi, laatu on tasaista ja myös valaisimet johtoineen saadaan siististi piiloon.

INTO Sillkitimpurit Ari2

Ari Soiniityn Silkkitimpurit Oy myy saksalaisia Noblessa-keittiöitä Turun Länsikeskuksessa.

 

LAMINAATTI KUIN KIVI. Noblessan uusi, patentoitu laminaattitaso kestää kulutusta, kolhuja, iskuja ja vettä entistä paremmin. Patentoidun rakenteensa ansiosta Xtra-worktop -laminaattitaso on kuin kivitaso.

- Lopputulos on hyvin kivitason kaltainen. Laminaatti on tietysti edullisempi kuin kivitaso, mutta etuna on myös se, että asiakas tietää etukäteen tarkalleen, minkä värinen tasosta tulee, Soiniitty sanoo.

Noblessalla keittiöiden kestävyyteen on muutenkin panostettu. Kaikki mekanismit, materiaalit ja uudet innovaatiot testataan tehtaan omassa testilaboratoriossa kestämään vähintään 15 vuotta nelihenkisen perheen käyttöä.

- Käytännössä testilaboratorion robotti avaa esimerkiksi laatikkoa tai kulmamekanismia yhtä monta kertaa, kuin sitä keskimäärin käytettäisiin nelihenkisessä perheessä 15 vuoden aikana.

 

SOPIVA KORKEUS KAIKILLE KÄYTTÄJILLE. Ihmisten keskipituus kasvaa kokoajan ja keittiöihin tarvitaan korkeampia työtasokorkeuksia kuin ennen. Noblessan tämän vuoden mallistosta löytyy tavanomaisen 72 senttimetrin korkeuden lisäksi uusi, 79,2 senttimetriä korkea XL-korkeus.

- Suomessa ei vielä juurikaan käytetä eri korkeuksia keittiön sisällä toisin kuin Euroopassa, missä on jo pidempään otettu huomioon eri pituiset keittiön käyttäjät. Uuden XL-korkeuden avulla kaikkien käyttäjien huomioiminen on nyt helpompaa, Soiniitty toteaa.

 

NÄHDÄÄN MESSUILLA! Silkkitimpureihin ja Noblessan keittiöihin pääsee tutustumaan Länsikeskuksen myymälän lisäksi Rakenna- ja Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 9.–11.2.2018 osastolla B27. [e.h.]Noblessa Laatukeittiot Saksasta2

Silkkitimpurit Oy
Viilarinkatu 12, 20320 Turku
Puh. 02 277 5080
Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15
silkkitimpurit.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter