into iso banneri

Kultaranta Resort:

Unelmakoti Naantalin Kultaranta Resortissa

kultaranta

Naantalin Kultaranta Resortissa asutaan meren tuntumassa, luonnon lähellä, mutta pikkukaupungin hyvien palvelujen lähellä.

 

- Minun oma unelmakotini sijaitsee luonnon keskellä, lähellä merta, mutta hyvien palvelujen läheisyydessä. Arvelen, että aika monen suomalaisen haaveet ovat vähän saman tyyppiset, sanoo Pekka Jokisuu, Naantalin Kultaranta Resortin toimitusjohtaja.

Pekan unelma on toteuttamiskelpoinen. Naantalin Luonnonmaalla on tarjolla asuntoja ja tontteja, jotka täyttävät kaikki esitetyt toiveet ja sijaitsevat lisäksi golfpallolyönnin päässä kahdeksantoistareikäisiltä viheriöiltä. Unelmansa toteuttajia on paljon. Kymmenen vuoden aikana alueelta on myyty lähes sata omakotitonttia ja lukuisia valmiita paritaloasuntoja tai huoneistoja. Monilta terasseilta katsellaan ilta-aurinkoa tai merenselkää.

Kultaranta Resortin kuntosali, ravintola ja golf-kenttä palvelevat asukkaita ja heidän vieraitaan. Alueelle suunnitellaan parhaillaan myös uutta hotellia ja asuinrakennusta sekä lisää palveluja. Erityisesti hyvinvointipalveluja saadaan entistä enemmän. Liikuntatiloja lisätään ja kylpyläosastoa suunnitellaan. Monitoimihalli ja 25 metrin mittainen sisäuima-allas sisältyvät suunnitelmiin. Naantalin keskustan palvelut ovat kymmenen minuutin ajomatkan päässä asuinalueelta.

- Yhä useammat meistä haluavat nykyisin yhdistää vakituisen asumisen ja kesämökin ja tehdä arkielämästä rentoa ja nautittavaa. Lisäksi asumiseen kaivataan helppoutta.

Kultaranta Resort on käytännöllinen asuinpaikka myös veneilijöille. Suojaisia venepaikkoja on tarjolla viereisessä Porhonkallion poukamassa. Alueella on myös uimaranta.

Syksy ja talvi ovat saaristomaisemissa hieman kesää hiljaisempaa aikaa, mutta luontopolulle tai hiihtoladulle pääsee melkeinpä suoraan kotiovelta.
Myynnissä olevat tontit ovat reilun kokoisia, 1000-2000 m2, ja tarjoavat asukkaille omaa rauhaa. Rakennusoikeutta on riittävästi isommallekin perheelle, taloihin saadaan asuintilaneliöitä jopa 300.


KR Resort uusi cmyk2

Särkänsalmentie 178, 21110 Naantali
Puh. 075 326 6000

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter