into iso banneri

Audiokauppa Turku:

Control4 integroi kodin laitteet yhteen automaatiojärjestelmään

INTO Audiokauppa

Myös kaikki äänentoistoratkaisut voidaan liittää osaksi Control4-kotiautomaatiojärjestelmää, Turun Audiokaupan yrittäjä Risto Anttila kertoo.

 

Kellarissa jytisee, kun avaruusalus ohittaa katsojan. Ääni ympäröi katsojan avaruudellisesti kuin parhaassa elokuvateatterissa. Turun Audiokaupan kotiteatterihuoneessa voi kokeilla, miltä osaan elokuvateattereista vasta viime vuosina tullut Dolby Atmos -monikanava 3D äänimaailma kuulostaisi kotioloissa.

Audiokauppa Turku Oy löytyy Humalistonkadulta. Se tarjoaa erittäin kattavan ja laadukkaan kuvan- ja äänentoiston- ja kotiteatterilaitevalikoiman, mutta liikkeestä löytyy myös edullisempia tuotteita aina bluetooth-kaiuttimista erilaisiin oheislaitteisiin ja tarvikkeisiin asti.

- Moni yllättyy, että pystymme kilpailemaan hinnoissa isojen ketjujen kanssa. Myytäväksi valitsemme kuitenkin niin laadukkaita tuotteita, että asiakkaat pärjäävät niiden kanssa pitkään, Turun Audiokaupan yrittäjä Risto Anttila linjaa.

Turun Audiokaupan vahvuuksia ovat konsultoiva myynti sekä käyttöopastus, jonka asiakas aina saa. Sopimuksen mukaan laitteet voidaan käydä asentamassa ja kytkemässä asiakkaan luona, ja laitteiden myöhemmästä päivittämisestä voidaan myös huolehtia.

- Audiokauppa on palveleva erikoiskauppa. Kyselemme asiakkailta paljon jo olemassa olevista laitteista, ja selvitämme miten laitteet keskustelevat keskenään. Asiakkaat tarvitsevat suunnitteluapua yleensä melko paljon. Ja jos on ongelmia, käymme myös asiakkaan luona – joskus useastikin, Risto Anttila kertoo.

Audiokauppa palvelee sekä kotitalouksia että yrityksiä. Molemmista löytyy nykyisin lukuisia sähkölaitteita, joiden hallinnointia kannattaisi automatisoida ja helpottaa Control4-kotiautomaatiojärjestelmällä, ehdottaa Anttila.

- Laitteet liitetään kokonaisvaltaiseen älykkääseen järjestelmään, jota voi keskitetysti käyttää yhdestä mobiililaitteesta, myös etänäkin. Control4 toimii tuhansien tuotemerkkien kanssa.

- Samaan automaatiojärjestelmään voidaan integroida esimerkiksi valaistus, lämmitys ja valvontajärjestelmät. Ihan miten asiakas haluaa. Esimerkiksi kokoustilan äänen, kuvan ja valaistuksen ohjaus on vaivatonta ja nopeaa, kun ne ohjelmoidaan Control4-järjestelmän kytkimien taakse, Anttila sanoo.
Luonnollisesti kotiteatterijärjestelmät ja kodin äänentoistoratkaisut voidaan yhdistää osaksi Control4-kotiautomaatiojärjestelmää, jolloin kodin laadukkaan viihde-elektroniikan käytöstä saadaan myös mahdollisimman vaivatonta. [a.p.]

 

audiokauppa logo cmyk 4
Audiokauppa Turku Oy
Humalistonkatu 13, 20100 Turku
Avoinna ma-pe klo 11-18, la 11-15
p. 0400-795 555, 02-250 2882
risto@audiokauppa.fi
www.audiokauppa.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter