into iso banneri

Kärcher Center Kymppipalvelu:

Kärcher Center Kymppipalvelu vie palvelun asiakkaan luo

Into Kymppipalvelu3

Kärcher Center Kymppipalvelun myymälässä on kattava valikoima muun muassa Kärcherin yhdistelmäkoneita.

 

Vuodesta 2000 Turun Rieskalähteentiellä toiminut M Plus -bensiini- ja pesuasema tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja. Asemalla on myös pesukatu, mutta moni autoilija valitsee kuitenkin itsepalvelupesupaikan. Kätevä itsepalvelupesu on edullinen ja nopea vaihtoehto auton pesulle.

M Plussan pesupaikka on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Kärcher Center Kymppipalvelun kanssa. Kärcherin laitteita huoltamolta löytyy muitakin.

- Meillä on asiakkaiden käytössä myös Kärcherin itsepalveluimuri, ja omassa käytössämme on muun muassa Kärcherin lakaisukone, jota käytetään kesäaikaan paljon ulkotiloissa, huoltamoyrittäjä Mikko Anttila kertoo.

Kärcher Center Turun Kymppipalvelu Oy tekee yhteistyötä Anttilan kanssa jo toisen yrittäjäpolven aikana. Yhteistyö alkoi Mikko Anttilan edellisen huoltamon aikana.

- Molemmissa yrityksissä on nyt tehty sukupolvenvaihdos, mutta yhteistyö jatkuu edelleen. Olemme Turun Kymppipalvelun palveluihin hyvin tyytyväisiä. Huolto pelaa, ja pesuaineiden, tarvikkeiden ja varaosien toimitukset sujuvat hyvin. Pitkästä asiakassuhteesta on sekin hyöty, että voi soittaa jopa virka-ajan jälkeenkin, jos tarvetta on, Anttila toteaa.

Into Kymppipalvelu10

Turun Kymppipalvelu on toimittanut M Plussaan myös Kärcherin itsepalveluimurin. Mikko Anttila ja Lauri Vaihinen tarkastavat laitteen toimintaa.

 

TUOTTEITA VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. Kärcher-tuotteiden myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut Turun Kymppipalvelu Oy on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1992 alkaen. Pansiontien Kärcher Centeristä löytyy kaikenkattava valikoima tunnetun saksalaisen laitevalmistajan tuotteita niin ammatti- kuin kotikäyttöönkin.

- Missionamme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet asiantuntevalla palvelulla ja laadukkaalla tuotevalikoimalla. Kärcherin tuotteet ovat vastaus, tarvitaan sitten järeää pesutehoa maatilalle tai teollisuusimuria vaativiin kohteisiin, sanoo Turun Kymppipalvelun yrittäjä Lauri Vaihinen.

Kärcher kulkee myös alan tuotekehityksen kärjessä.

- Kärcher on juuri uudistanut painepesureitaan ja imureitaan. Pieniin ammattisarjan painepesureihin on on lähitulevaisuudessa tulossa uusia malleja, joita saa modifioitua helposti haluamillaan lisävarusteilla. Konepaketista voi siis muokata sellaisen kuin haluaa, Lauri Vaihinen kertoo tyytyväisenä.

- Kärcher kehittää myös kovasti akkuteknologiaansa. On tulossa tuoteperheitä, joissa kaikki koneet toimivat samalla akulla.
Tarpeet kartoitetaan yrityskäynnillä

Turun Kärcher Center Kymppipalvelulla on asiakkaita lähes joka alalta.

- Teollisuus on suurin asiakassegmenttimme, mutta asiakkaita on ihan laidasta laitaan: jokaisella yrityksellä on omat siivoustarpeensa. Asiakkaita ovat luonnollisesti myös siivous- ja kiinteistönhuoltoyritykset Varsinais-Suomessa, Lauri Vaihinen mainitsee.

Tuotevalikoimiin kuuluvat myös kaikki tarvikkeet, varusteet ja pesuaineet.

Yritysasiakkaitaan Kärcher Center Kymppipalvelu palvelee mielellään jalkautumalla asiakkaiden luo.

- Asiakaskäynnillä kartoitamme yritysten puhdistushaasteita ja ehdotamme niihin ratkaisuja. Se voi olla sopiva laite tai oikeanlainen pesuaine. Meiltä saa aina myös opastuksen laitteiden käyttöön toimituksen yhteydessä.

- Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää. Varmistamme asiakkaan ostaman tuotteen toimivuuden olemalla yhteydessä asiakkaaseen säännöllisesti, Lauri Vaihinen lisää.

Vuokrauspalvelun kautta joitakin Kärcher-laitetta voi myös kokeilla ennen ostopäätöksen tekemistä. Kymppipalvelun kotitalousasiakkaat yleensä vuokraavatkin esimerkiksi Kärcherin helppokäyttöisiä painehuuhtelukoneita eli tekstiilipesureita mattojen, huonekaluverhoilujen ja autonpenkkien puhdistamiseen. [a.p.]

kymppipalvelu logo 80x20
Kärcher Center Kymppipalvelu/Turun Kymppipalvelu Oy
Pansiontie 4, 20200 Turku
Avoinna ma-pe klo 9-17
Puh. 0207 700 750
info@turunkymppipalvelu.fi
www.turunkymppipalvelu.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter