into iso banneri

JAS Tekniikka:

Valtuutettu liike tuntee ja tukee

INTO JAS Tekniikka

Meillä on intoa, ja aikaa asiakkaalle kaikissa tilanteissa, Juha Saviluoto lupaa.

 

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä JAS Tekniikka on valtakunnallisesti toimiva kamerahuoltoon ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Turun Maariankadun lisäksi myynti ja huoltopalvelut löytyvät myös Helsingistä ja Tampereelta.

JAS Tekniikka on ainoa Canon, Nikon, Casio ja Samsung merkkien valtuuttama huoltoliike Suomessa, sekä Canon ja Nikon PRO jälleenmyyjä. Samsung merkin valtuutus sisältää myös puhelimet ja tabletit.

- Valtuutus takaa sen, että laitteet korjataan oikeaoppisesti, alkuperäisillä osilla ja säädetään tarkasti tehtaan määrittelemien arvojen mukaisesti. Tehdassäätöohjelmat ja työkalut löytyvät vain valtuutetusta huollosta, JAS Tekniikan yrittäjä Juha Saviluoto painottaa.

- JAS Tekniikka onkin ammattilaisten hyvin tuntema huoltoliike ja myymälä, mutta palvelumme sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille ja kaikille kuvaamisesta kiinnostuneille.

JAS Tekniikan kamerahuollosta on luettavissa laajempi artikkeli Kamera-lehden tammikuun numerosta.

Huolto on edelleen yrityksen kivijalka, vaikka laitemyynti kasvaa koko ajan.

- JAS Kamerakaupassa myymme ja ostamme kameroiden lisäksi kuvaamiseen liittyvää kalustoa ja tarvikkeita. Vanhat laitteesi käyvät vaihdossa, Saviluoto sanoo.

Käytetyt kamerat ovat JAS Tekniikan huollossa kuntotarkastettuja. Niille myönnetään puolen vuoden takuu.

Kamerakaupassa panostetaan mukavaan, asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun.

- Autamme asiakasta valitsemaan juuri hänen tarpeisiinsa sopivan kaluston ja samalla annamme tarvittavan käyttöopastuksen, Juha Saviluoto lupaa.
Turun myymälän erikoisuutena on kameramuseo ja vintage myymälä. Museon kokoelmassa on nähtävänä satoja kameroita, miniatyyrikameroista isoihin puukameroihin. Vintage myymälän puolella varastosta löytyy noin 20 000 käytettyä tuotetta uudelleenkäyttöä varten, tai vaikkapa rekvisiitaksi.

- Myymme käytettyjä filmikameroita vintage-osastolta päivittäin. Filmille kuvaaminen onkin jälleen pienoisessa kasvussa, kuten myös filmimyynti, Juha Saviluoto kertoo.

- Kaikki tämä yhdessä, vaihtolaitteet, vintagemyymälä ja huolto, kuvastavat haluamme toteuttaa JAS Tekniikan toiminnassa ympäristönsuojelun ja kestävää kehityksen arvoja. [a.p.]

 

jas tekniikka vaaka

JAS logo
Maariankatu 1, 20100 Turku
Avoinna ma-pe 9–17, la 10–15
p. 010-292 3000
info@jastekniikka.fi
www.jastekniikka.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter