into iso banneri

Cambridge Ohjelma:

Cambridge Ohjelma sopii jokaiselle laihduttajalle

Into Cambridge valmennusVALITTU

Turun Cambridge Valmentajat Satu Karjalainen ja Johanna Laakso räätälöivät laihduttajalle tämän lähtötilanteen ja tavoitteet huomioivan valmennuksen.

 

Uusi vuosi on alkanut ja kauppojen hyllyt pursuavat erilaisia laihdutusvalmisteita. Moni ryhtyy jälleen dieetille, ja moni myös epäonnistuu. Ainakin yksin se on vaikeaa. Laihduttaja tarvitsisi ohjausta ja tukea uuden elämäntavan omaksumiseen.

Cambridge Ohjelmassa tämä on oivallettu. Cambridge-tuotteita voi ostaa vain koulutetuilta valmentajilta, jotka ovat kaikki itse laihduttaneet samalla menetelmällä. Cambridge Ohjelmalla laihduttamiseen kuuluu aina myös henkilökohtainen tai ryhmävalmennus.

Cambridge Valmentajat ottavat huomioon asiakkaansa lähtötilanteen ja tavoitteet ja räätälöivät kullekin sopivan valmennusohjelman.

- Yleensä valmennuksessa ollaan kuukausia, mutta vaihtelu on suurta: yhdestä kerrasta vuosiin. Meillä ei ole liittymismaksuja tai jäsenyyksiä, sanoo Satu Karjalainen, joka on toinen Turun kokopäiväisistä Cambridge Valmentajista.

Karjalainen aloitti valmentajana kaksi vuotta sitten, laihdutettuaan ensin 12 kiloa Cambridge Ohjelman avulla.

Viime vuonna aloitti kokopäiväisenä valmentajana myös Johanna Laakso, joka itse pudotti painoaan Cambridge-täysravintotuotteiden avulla 25 kiloa.
Cambridge Ohjelman mukaisesti laihduttaminen on tehokasta. Ohjelmassa on eri tasoja, joista asiakas valitsee yhdessä valmentajan kanssa itselleen sopivan.

Esimerkiksi 1-tasolla lähdetään laihduttamaan nopeasti, ja nautitaan vain Cambridge-aterioita. Tasoilla 2-5 korvataan eri määriä aterioista, ja valmennuksessa käydään läpi esimerkiksi terveellisiä ruokavalintoja. Taso 6 keskittyy painonhallintaan, joka perustuu normaaliin suomalaiseen ruokavalioon.

- Valmentaja voi räätälöidä erilaisia ohjelmia vaikkapa liikunta- tai motivaatiopainotteisesti. Voi myös valita, laihduttaako nopeasti vai hitaasti, kaikki kerralla tai tauottaen. Tyylejä laihduttaa on monia, valmentajat rohkaisevat.

Valmentajan tehtävä on kannustaa laihduttajaa, mutta lopulta asiakkaan on itse oivallettava, mikä hänelle on hyväksi. Silloin syntyy myös tuloksia.

- On ihana nähdä, että onnistumisen myötä lähtee usein moni muukin muutos käyntiin, Johanna Laakso sanoo.

Turun Cambridge Valmentajilta laihduttaja saa monipuolista ammattiapua.

Satu Karjalainen on sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja YAMK. Hän on lisäksi käynyt läpi NLP Practitioner -koulutuksen. Johanna Laakso on restonomi, joka on kouluttautunut myös mindfulness-ohjaajaksi ja on aloittamassa Life Coach -opintoja. [a.p.]

Cambridge logo viiva pdf

Cambridge Valmentaja
Satu Karjalainen
Yliopistonkatu 38, 20100 Turku
p. 040-4194777
satu.karjalainen@cambridgeohjelma.fi

Cambridge Valmentaja
Johanna Laakso
Kerttulinkatu 16 B, 20500 Turku
p. 040-7574154 myös tekstiviestit ja WhatsApp
johanna.laakso@cambridgeohjelma.fi

www.cambridgeohjelma.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter