into iso banneri

Skanssin Suutari:

Skanssin Suutari tunnetaan hyvästä palvelusta

INTO Skanssin Suutari 2

Suutari Elisa Jalasaho on työskennellyt Skanssin Suutarissa vuoden verran. Hänet napattiin töihin suoraan koulun penkiltä.

 

Luistimien teroitus ja talvikenkien huolto pitävät suutarin kiireisenä talvisin. Talvi onkin suutarilla vuoden vilkkainta aikaa.

- Ensilumien aikaan ihmiset muistavat yhtäkkiä, että heillä on talvikengätkin. Edes joulu ei ole meille niin tärkeä sesonki kuin lumen tulo. Kun taas ensimmäiset Wilma-viestit koulun liikuntatuntien luisteluista lähtevät vanhemmille, meillä räjähtää homma käsiin, suutari kertoo.

Luistimien teroitus sujuukin rutiinilla, sillä Skanssin Suutari hoitaa myös yhden ykkösdivarin seurajoukkueen luistinten teroitukset.

Avaimet ja kenkien korjaukset työllistävät kuitenkin eniten. Avaimia Skanssin Suutarilta löytyy noin 5000-6000 erilaista. Suutarin mukaan niistä kyllä yleensä löytyy sopiva. Skanssin Suutari tekee myös autojen koodiavaimia.

Kuluttajien lisääntyvä ympäristötietoisuus on suutarille mieleen.

- Ihmiset kiintyvät kamppeisiinsa. Halutaan korjata vanhaa enemmin kuin ostaa uutta. Aina ei ole niin väliä ovatko kengät olleet kalliit vai halvat, mutta jos ne ovat hyvät, niitä halutaan korjata. Kenkien lisäksi ihmiset tuovat suutarille korjattavaksi kaikenlaista muutakin. Välillä meillä on täällä lastenrattaitakin korjattavana, suutari kertoo.

INTO Skanssin Suutari 3

Suurin osa korjauksista tehdään ompelukoneella, mutta vielä tarvitaan myös neulaa ja lankaa.

 

Skanssin Suutari tunnetaan hyvästä palvelusta. Liikkeen asiakkaat ovat suorastaan käsittämättömän tyytyväisiä saamaansa palveluun.

- Teimme jokin aika sitten asiakastyytyväisyyskyselyn ja tulokset oli kuin kommunistisessa äänestyksessä: 99 prosenttia palautteesta oli positiivista. Tälläinen palaute kyllä lämmmittää mieltä. 

- Hyvä palvelu on meidän kaltaisellemme yritykselle kaikkein tärkeintä. Jos asiakas ei ole tyytyväinen, hän menee seuraavalla kerralla jonnekin muualle. Meillä on täällä hyvä henki ja erittäin ammattitaitoiset suutarit. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta ei ole alalla itsestäänselvyys. Osaajista on suuri pula.

Osa hyvää palvelua ovat pitkät aukioloajat ja sijainti kauppakeskuksessa, missä ihmiset muutenkin asioivat. Suutari palvelee viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan, kuten muutkin Skanssin liikkeet. [e.h.]

Suutari pallo

Puh: 0405931612
Mail: info@skanssinsuutari.fi
ma-pe 9-21
la 9-19
su 11-18
www.skanssinsuutari.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter