into iso banneri

Hyvän olon keskus Wilhelmina:

Kauneus alkaa sisältä

wilhelmina2
Asyra-tutkimus on asiakkaalle vaivaton. Laitteen avulla saadaan monipuolista tietoa ihmiskehon kunnosta ja toiminnasta.


wilhelmina3Hyvän olon keskus Wilhelmina täyttää 50 vuotta. Ulkoisen kauneuden asiantuntijasta on viimeisten kymmenen vuoden aikana tullut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen keskittynyt yritys. Omistajat Leena ja Armin Paulus ovat itse kokeneet elämäntapamuutoksen merkityksen hyvinvoinnilleen ja haluavat nyt jakaa oppimaansa muille.

– Työskentelin pitkään ulkoisen kauneudenhoidon parissa ja aina tuntui, että jotain puuttui. Ei riitä, että tehdään hoito hoidon perään, jos elämäntavat eivät tue ihmisen hyvinvointia, Leena Paulus kertoo.

Nyt Wilhelminasta saa perinteisten kauneushoitojen ja hierontojen lisäksi monipuolista ravinto- ja hyvinvointivalmennusta. Armin Paulus on kouluttautunut hyvinvointivalmentajaksi ja tekee muun muassa Asyra-kehoanalyyseja, ravintovalmennusta, avainhenkilövalmennusta ja elämäntapavalmennusta.

– Asyra-laite välittää yli 65000 tietoa kehon toiminnasta. Sillä saadaan tietoa esimerkiksi siitä, saako ihminen tarpeeksi vitamiineja ja hivenaineita. Tehokasvatettu ja käsitelty ruoka on nykyään usein ravintoköyhää silloinkin, kun kuvittelee syövänsä terveellisesti. Uusimpana palveluna käyttöön otettiin lisäaine-raskasmetallitestit.

Paulusten lisäksi Wilhelminassa työskentelevät hieroja Juha Mesimäki, personal trainer Marjaana Rekijoki sekä atlaslogisti Armin Thomas Krug. Atlaslogia on selkärangan virheasentoja korjaava hoitomuoto.

– Kaiken toimintamme tavoitteena on tukea ihmisiä terveempiin elämäntapoihin. Kyse ei ole mistään kuureista vaan pysyvistä muutoksista, jotka auttavat jaksamaan paremmin. Vastuu on aina ihmisellä itsellään, mutta tiedämme, että jokainen tarvitsee tukea. Tarvittaessa olemme tukena ympäri vuorokauden, Paulukset hymyilevät.

Juhlavuoden kunniaksi Welnesscenter Wilhelminassa on tarjouksia pitkin vuotta.

 

wilhemina logo

Linnankatu 21
20100 Turku
02 233 7575
info@wilhelmina.fi
www.wilhelmina.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter