into iso banneri

Aqua Nova:

Oma uima-allas kimaltelee yhä useamman pihalla

INTO Aqua Nova2

Aqua Novan keraamisten altaiden koko- ja muoto-, ja värivalikoima on huomattavan laaja. Kokoja löytyy aina 13 metriä pitkiin ja 4,5 metriä leveisiin altaisiin asti.

 

Yhä useampi suomalainen haluaa nyt uima-altaan kotiinsa.

- Ja mikä parasta, ihmiset hakevat nyt laadukkaita ratkaisuja ja allaskokonaisuuksia. Nämä ovat juuri meidän ominta alaamme, mainitsee yli 30 vuotta toimineen Aqua Nova Oy:n toimitusjohtaja Mika Tiittanen.

Uima-altaissa Aqua Nova Oy on Suomen johtava toimittaja.

- Uima-altaan suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeista: onko allas sisällä vai ulkona, ja onko tärkeää näyttävyys vai toiminnallisuus. Me toteutamme altaat suunnittelusta eteenpäin aina asennukseen ja ylläpitoon saakka.

Uima-altaalla voi laajentaa esimerkiksi pihan toimivuutta, sillä altaan aktiivinen käyttöaika voi Suomessakin olla huhti-toukokuusta syys-lokakuulle asti, Mika Tiittanen muistuttaa.

- Laadukkaimpia valmisaltaitamme ovat keraamiset altaat, jotka ovat huomattavasti kestävämpiä ja näyttävämpiä kuin tavalliset lasikuitualtaat. Teräsallas sopii puolestaan vaativiin ja yksilöllisiin allaskohteisiin, kuten terapia-altaisiin, allassaneerauksiin julkisissa kohteissa, tai erityisen näyttäviin yksityisaltaisiin.

Uima-altaan varusteluun kannattaa myös kiinnittää huomiota.

Allas kannattaa kattaa allaskatteella tai allaspeitteellä. Kattaminen helpottaa puhtaanapitoa, lisää turvallisuutta, sekä vähentää lämmönhukkaa ja veden haihtumista. Altaan lämmitys hoituu edullisesti ilmalämpöpumpulla. Aqua Novalta saa kotialtaalleen kaikki tarvikkeet ja varaosat, ja yrityksen kanssa voi tehdä myös kausihuoltosopimuksen.

Aqua Nova tekee lisäksi saneerauksia taloyhtiöiden altaisiin, sekä uimahallien ja kylpylöiden huoltoja. Uimahalleihin ja kylpylöihin yritys toimittaa myös uima-allaskemikaaleja.
Vedenkäsittelyosaamista monella osa-alueella

Aqua Nova hallitsee vedenkäsittelyn myös juoma- ja prosessivesien osalta. Teollisuus tarvitsee usein vedenkäsittelyä saadakseen puhdasta ja tasalaatuista vettä omiin prosesseihinsa tai tuotannon tarpeisiin. Käänteisosmoosilaitteella voidaan prosessivesien puhdistamisen lisäksi valmistaa makeaa vettä merivedestä.

- Aqua Nova valmistaa kaikki vedenkäsittelylaitteensa itse. Meillä on paljon tietotaitoa, ja varaosat sekä osaava huolto on saatavilla nopeasti, Mika Tiittanen lupaa.

Myös yksityiset pora- tai rengaskaivon omistajat ovat havahtuneet veden laatuongelmiin.

- Oikea suodatin valitaan vesianalyysin perusteella. Takaamme, että suodatettu kaivovesi täyttää sosiaali- ja terveysministeriön laatusuositukset, Mika Tiittanen sanoo. [a.p.]

AQUA NOVA tunnus slogan rgb

Riimukatu 4, 20380 Turku
Avoinna arkisin klo 8-16
puh. 020 741 2010
aquanova@aquanova.fi
www.aquanova.fi

 

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter