into iso banneri

Paikallinen ja palveleva – Piikkiön Osuuspankki avasi konttorin Kaarinaan

INTO piikkiön osuuspankki1

Alisa Koski, Maarit Rask, Annamaija Laaksonen ja konttorinjohtaja Sari Suni toivottavat uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Piikkiön Osuuspankkiin.

 

Monet pankit sulkevat nyt konttoreitaan pienillä paikkakunnilla. Piikkiön Osuuspankki toimii toisin ja avasi helmikuussa uuden konttorin Oskarinaukiolle Kaarinan keskustaan.

- Haluamme olla läsnä myös Kaarinan keskustassa, koska me kuitenkin olemme oikeasti kaikkia kaarinalaisia varten, yli 90 vuotta Piikkiössä toimineen pankin toimitusjohtaja Jari Heinonen sanoo.

- Kaarinassa rakennetaan nyt paljon ja tänne muuttaa uusia asukkaita ja yrityksiä. Haluamme olla mukana rahoittamassa ja kehittämässä kaupunkia, konttorinjohtaja Sari Suni jatkaa.

Paikallisosuuspankkeihin kuuluvan Piikkiön Osuuspankin vahvuuksia ovat paikallisuus, saavutettavuus ja palvelu.

- Saamamme palautteen mukaan asiakkaat haluavat yhä asioida pankissa henkilökohtaisesti. Meidän henkilökunnallamme on suorat numerot, joista heidät on helppo tavoittaa. Pienessä, paikallisessa pankissa myös päätökset tehdään paikallisesti, Suni kertoo.

Uusi konttori on Piikkiön konttorin tavoin avoinna aamukymmenestä iltapäiväneljään ja maanantaisin kello 17.30 asti.  Koko aukioloajan voi nostaa käteistä, neuvotella laina- ja sijoitustarpeista ja saada neuvoa omien pankkiasioiden hoitoon.Pankin naapuriksi muutti Aninkaisten Kiinteistövälityksen Kaarinan konttori. [e.h.]

poppankki valittu logo fix

Pääkonttori: Hadvalantie 10, 21500 PIIKKIÖ

Oskarinaukion konttori: Oskarinaukio 1, 20780 KAARINA

puh. 0207749880 

avoinna ma 10-17.30, ti-pe 10-16

www.poppankki.fi/piikkiö

Facebook: Pop Pankki Piikkiö

 

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter