into iso banneri

Eläinystävän ihmemaa Turussa

lemmikki2

Juuli Huhtanen (oik.) ja Bettina Hällfors neuvovat asiakkaita kaikissa lemmikkien ruokintaan ja hoitoon liittyvissä asioissa. 

 

Ensivaikutelma Turun Lemmikkiasemasta on hämmästys: miten voi olla näin paljon tavaraa? Kissoille ja koirille? Toki Lemmikkiasema on kauppa kaikille kodin lemmikeille, ja millainen kauppa!

- Tuotteiden saatavuus pyritään pitämään jatkuvasti sadassa prosentissa. Tämän päivän kilpailutilanteessa  monipuolinen valikoima, paljon vaihtoehtoja, on menestymisen edellytys. Meillä siihen lisätään vielä asiantunteva ja ystävällinen palvelu, Turun Lemmikkiaseman omistaja Ritva Kyllönen kertoo.

lemmikki1Kyllösellä on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus lemmikkikaupan alalta. Hän on työskennellyt sekä myynnin, markkinoinnin että viennin tehtävissä. Yrittäjäksi tämä lemmikkialan ammattilainen, monta eri kieltä taitava, syntyperäinen turkulainen ryhtyi 2011. Alusta      asti hänen tavoitteensa on ollut luoda lemmikkitarvikekauppa, joka antaa asiakkaalle enemmän kuin tämä osaa odottaa.

- Meidän työntekijämme ovat erittäin ammattitaitoisia ja usein pystymme antamaan asiakkaalle lemmikin hoitoa koskevia neuvoja, joiden avulla vältetään pienempien ongelmien kasvaminen niin suuriksi, että on tarvetta eläinlääkärissäkäyntiin. Meillä on myös trimmaus-    ja kynsienleikkuupalvelu sekä hampaidenpuhdistuspalvelu. Kaikenlaiset    lemmikit ovat aina tervetulleita meillä käymään, Kyllönen lupaa.

Markulantie 1:ssä toimiva Lemmikkiasema myy ruokaa ja tarvikkeita koirien ja kissojen lisäksi linnuille, kaneille, jyrsijöille ja matelijoille. Ruokavalikoima on huolellisesti valittu    vastaamaan lemmikkien todellisia tarpeita ja lisäravinneosastolta löytyy apua  kirkkaiden    silmien, kiiltävän turkin ja liikkuvien nivelten ylläpitoon.

- Järjestämme myös paljon erilaisia tapahtumia.        Lemmikkien huviksi ja hyödyksi. Ritva Kyllönen on            Kerran viikossa meillä on PentuTreffit, joille                halunnut tehdä yrityksestään kaupungin monipuolisimman  omistajat voivat tuoda alle neljän kuukauden            lemmikkikaupan.                                                                               ikäiset koiranpentunsa sosiaalistumaan. Kuuden ja puolen vuoden aikana olemme sosiaalistaneet noin 3000 koiraa. Joka kevät ja syksy pidämme neljä päivää kestävät Kalaasit ja samaten kaksi kertaa vuodessa pidämme Senioriviikot vanheneville lemmikeille. Meillä on myös yksittäisiä mukavia tapahtumia, tänä talvena järjestimme koirien muotinäytöksen.

Kyllönen on alusta asti rakentanut yrityksestään brändiä, jonka kaikki nykyiset ja tulevat lemmikkien omistajat tuntisivat. Markkinointiin satsataan jatkuvasti ja sitä tehdään eri kanavilla. 

- Jokaisen asiakkaan palvelukokemus on osa markkinointiamme. Facebookissa meillä pyörii jatkuva mainonta, minkä lisäksi maksamme joka kuukausi Google-mainonnasta, joka takaa näkyvyyden netissä. Vaikka hintatasomme onkin edullinen ja kanta-asiakasta ja kasvattajia hyvin palkitseva, me emme mainosta halvoilla hinnoilla vaan laajalla valikoimalla, palvelulla ja asiantuntemuksella. Visiomme on olla paras ja läheinen asiakkaillemme; ymmärtää, haluta auttaa ja tehdä jokaisesta päivästä merkityksellinen. Olla se Ihmekauppa:) [p.v.]

 

Markulantie 1, Turku

0504658876

info@turunlemmikkiasema.fi

www.turunlemmikkiasema.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter