into iso banneri

Mökkiläiset tuovat vilskettä Reimarin kesään

eh reimari3 1000

Hyvä sijainti aivan saaristotien varrella sekä runsas ja monipuolinen valikoima ovat tehneet Reimarista suositun myös kesäasukkaiden ja saaristoon matkaavien lomalaisten keskuudessa, kauppiaat Kim ja Carita Mattsson kertovat.

 

Paraisten K-Supermarket Reimarissa varma kevään merkki ovat saaristoon palaavat mökkiläiset. 

- Yleensä pääsiäisen tienoilla alkavat viikonloput vilkastua. Kun jäät sulavat ja veneet lasketaan vesille, mökkikausi alkaa toden teolla, kauppias Kim Mattsson hymyilee. 

Hyvä sijainti aivan saaristotien varrella sekä runsas ja monipuolinen valikoima ovat tehneet Reimarista suositun myös kesäasukkaiden ja saaristoon matkaavien lomalaisten keskuudessa. Mökkiläisten ansiosta Reimarin liikevaihto tuplaantuukin kesäisin talveen verrattuna. 

- Meille pääsee myös kätevästi veneellä Kirkkosalmea pitkin. Laituri on aivan kaupan vieressä, Mattsson vinkkaa. 

KESÄN MAKUJA KAUPASSA. Kevään edetessä kotimaisten vihannesten tarjonta kasvaa ja kausituotteet tulevat valikoimiin. Reimarissa pyritään suosimaan lähellä tuotettuja tuotteita. 

- Ensin tulee parsa, sitten uudet perunat ja vähitellen muutkin kesän kasvikset. Leipäpuolella suosimme lähileipomoita niin paljon kuin mahdollista.

Reimarista löytyvät tietysti myös kesän grilliherkut. Makkaroiden, pihvien, rimpsuluiden ja muiden grillilihojen menekki kasvaa kesällä valtavasti. 

- Paraislaisen Sorpon Hereford-tilan kanssa olemme tehneet oman Paraisten grillimakkaran, Kim Mattsson kertoo.

Myös tämän päivän kiireinen elämäntyyli on otettu huomioon valikoimassa: asiakkaat haluavat helppoja nopeita lounaita ja valmiita annoksia. Reimarissa kysyntään on vastattu muun muassa kotiruoka-annoksilla, valmiilla patongeilla sekä sushi- ja salaattibuffeteilla.

VUODEN YRITYS 2017. Reimarin Carita ja Kim Mattsson ovat olleet yrittäjiä jo 19 vuoden ajan. Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi kauppiaat viime vuonna maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla. Kauppiaat ovat saaneet aikaisemmin monenlaista tunnustusta: Reimari valittiin muun muassa Varsinais-Suomen parhaaksi K-Supermarketiksi vuonna 2016 ja Suomen parhaaksi leipäkaupaksi 2017. Mutta yrittäjäpalkintona tämä on ensimmäinen laatuaan, ja siksi se tuntuu erityisen hyvältä.

- Kyllä se tuntuu hienolta saada tunnustusta pitkäaikaisesta työstä. Kaupan puolella, kun on tekemisissä asiakkaiden kanssa sitä on kauppiaan roolissa, mutta täällä toimistossa ja kotona tuntee itsensä enemmän yrittäjäksi, Carita Mattsson miettii. [e.h.]

 

Kirkkoesplanadi 32, Parainen

ma–la 7.00–21.00, su 10.00-21.00

www.k-supermarket.fi/kaupat/reimari/

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter