into iso banneri

Tervetuloa kevätaurinko!

INTO Johanna Kaihdin2

 

Kevätaurinko on odotettu ja toivottu ilmiö, mutta kun se alkaa kunnolla lämmittää, halutaan jo pian paahteelta ja häikäisyltä suojaan. 

- Aurinko on se meidän paras kauppamies: kevät on meillä luonnollisesti kiireistä aikaa. Silloin ihmiset viimeistään tajuavat, että nyt niitä kaihtimia tarvitaan, nauraa aurinkosuojauksen ammattilainen, yrittäjä Jari Höglund Johanna Kaihtimesta. 

Esimerkiksi lasitettu parveke kuumenee jo kevätauringossa nopeasti todella kuumaksi. 

Vaikka kauppias toivoisi hieman tasaisempaa menekkiä ympäri vuoden, ei kevätsesonki aiheuta tuotannolle kuitenkaan suuria ongelmia. 

- Parhaimmillaan kaihtimet saa sesonkiaikanakin alle viikossa. Keskimäärin aikaa menee puolitoista viikkoa, Höglund toteaa. 

Jo lähes 50 vuotta toiminut Johanna Kaihdin on palveleva erikoisliike, jossa asiantuntevan kauppiaan opastuksella löytyvät oikeat ratkaisut asiakkaan kaikkiin aurinkosuojauksen tarpeisiin.

Tarvittaessa liikkeestä voidaan tulla tekemään tarkat mittaukset asiakkaan luona. Yksilölliset, räätälöidyt tuotteet valmistetaan Turun Eerikinkadulla sijaitsevan liikkeen työpajassa. Asentaja sopii sitten asennuksen asiakkaalle sopivaan ajankohtaan.

- Asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä toimitusvarmuuteemme. Me teemme sen, mitä on luvattukin. Myös hinta-laatusuhde on kohdillaan, Jari Höglund sanoo. 

johanna

 

Johanna Kaihdin tarjoaa laajan valikoiman erilaisia verho- ja kaihdinratkaisuja, ja satoja eri materiaalivaihtoehtoja. Myös tämän hetken sisustustrendit näkyvät kaihtimissa. 

- Nyt myydään selkeästi enemmän erilaisia läpinäkyviä screenejä, jotka siitä huolimatta antavat näkösuojaa ja viilentävät. Uutta ovat myös zebra-verhot, joiden läpinäkyvyyttä voidaan säätää, Höglund esittelee. 

Yrityksissä paljon näkyviä pystylamelliverhoja asennetaan nykyisin myös koteihin, joissa on isoja ikkunoita. Trendinä näkyy kauko-ohjattavien moottoroitujen verhojen lisääntyminen. 

Yritysasiakkaille asennetaan perinteisesti markiiseja, joihin tulee monesti myös tuuli- tai aurinko/tuuliautomatiikka. Yhä enemmän markiiseja halutaan myös vapaa-ajan asunnoille. 

Perinteinen sälekaihdin on kodeissa ja toimistoissa silti edelleen suosituin ratkaisu, kertoo Höglund. 

- Niissäkin on materiaaleissa ja osissa eroja. Jotain osia voi vuosien mittaan joutua vaihtamaan, mutta kaikkia osia saa meiltä. Asentajamme voi tulla tekemään myös tarvittavat huollot ja korjaukset. Markiiseissa kankaita uusitaan yleensä noin kymmenen vuoden välein. 

Johanna Kaihtimen tuotevalikoimiin kuuluvat perinteisesti myös taiteovet, verhotangot ja - tarvikkeet ja muut sisustuselementit. [a.m.p.]

 

www.johannakaihdin.fi

Eerikinkatu 38, 20100 Turku

Jari Höglund: myynti@johannakaihdin.fi, puh. 0440-161170, 02-253 5888

Avoinna ma 9-18, ti-pe 9-17

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter