into iso banneri

Point tanssittaa Piikkiössä, Sauvossa ja Mynämäessä

INTO Point1

Tanssinopettaja ja yrittäjä Katri Kärpijoki-Elonen haluaa tarjota laadukasta tanssinopetusta myös pienillä paikkakunnilla. Edistyneiden balettitunnilla harjoitellaan kevätnäytöstä. Toukokuun näytökseen on valmistauduttu maaliskuusta asti.

 

Tanssistudio Pointin tunneilla hiotaan parhaillaan kevätnäytösten kuvioita. Toukokuussa koittavan näytöksen koreografioita on harjoiteltu maaliskuusta asti. Tanssinopettaja ja yrittäjä Katri Kärpijoki-Elosen mukaan näytös on oppilaille tärkeä lukukauden huipennus, jota odotetaan kovasti.

- Usein lapset kysyvät jo heti joululoman jälkeen, mitä me esitetään keväällä, Kärpijoki-Elonen nauraa. 

Piikkiössä, Sauvossa ja Mynämäessä toimiva Tanssistudio Point tarjoaa laadukasta tanssinopetusta pienillä paikkakunnilla. Tanssistudio Point antaa taiteen perusopetusta, mikä takaa sen, että opettajat ovat oman alansa ammattilaisia. 

Kärpijoki-Elonen haluaa, että lasten ja nuorten ei tarvitse lähteä tasokkaan tanssinopetuksen perässä Turkuun eikä vanhempien aina kuskata lapsia harrastuksiin.

- Esimerkiksi täällä Piikkiössä osa isommista oppilaista tulee tanssisalille suoraan koulusta ja syö eväitä ja tekee läksyjä ennen tuntien alkua.

Tanssikoulun reilun 20 toimintavuoden aikana tanssinharrastajia onkin riittänyt. Pointin tuntivalikoimassa on muiden muassa lastentanssia, balettia, showjazzia, breakdancea, hiphoppia ja nykytanssia. Aikuisia liikuttaa ladytanssi ja äijäjumppa. 

- Meidän tunneilla on aina tilaa ja kesken kaudenkin voi tulla mukaan, Kärpijoki-Elonen lupaa.

INTO Point6

Lastentanssin pienet tanssijat ovat 3–5-vuotiaita. Tanssistudio Pointissa on oppilaita 1-vuotiaista taaperoista yli 60-vuotiaisiin leideihin.

 

TANSSI SOPII KAIKILLE. Tanssia voi harrastaa ihan kaikki ikään, sukupuoleen, kokoon tai motoriikkaan katsomatta, Kärpijoki-Elonen painottaa. Tanssistudio Pointin nuorimmat oppilaat ovat 1-vuotiaita taaperoita ja vanhimmat Ladytanssin yli 60-vuotiaita leidejä. Suurin osa on kuitenkin kouluikäisiä.

- Varsinkin pienillä paikkakunnilla tanssi on vielä todella tyttövoittoinen harrastus. Päiväkodeissa ja kouluissa pitäisi olla enemmän tanssia, jotta se tulisi lapsille tutuksi. Meillä saa ensimmäisen kerran kokeilla ilmaiseksi, jotta lapsi tietää, mitä tanssi on ja miltä se tuntuu.

Tanssi kohottaa kuntoa, tekee hyvää ryhdille, kehittää koordinaatiota ja opettaa lapselle pitkäjänteisyyttä ja kurinalaisuutta. Lisäksi tunneilla opitaan ryhmässä toimimista ja muita sosiaalisia taitoja. 

- Aina välillä tulee niitä kyselyjä, että meillä olisi tällainen vähän pullukka ja kömpelö lapsi, että voiko tulla mukaan. Voi tulla! Tanssi sopii ihan kaikille, Kärpijoki-Elonen toteaa. [e.h.]

 

www.tanssistudiopoint.fi

puh. 040-045 2828

Piikkiö, Hadvalantie 8 | Peimari areena, Sauvo | Mynämäen Vanha Yhteiskoulu, Keskuskatu 19 Mynämäki

 

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter