into iso banneri

Kun maalauskelit tulevat, parhaat neuvot saat RTV:ltä

Nordica Eko maalari vaaka 089 rgb

Teknoksen Nordica Eko ulkomaalin kiiltävä ja kova pinta hylkii likaa ja säilyttää värinsä ja kiiltonsa pitkään.

 

Kesän säällä on iso merkitys siihen, koska ja mitä remontteja tavallinen kuluttaja päättää tehdä. Sää ei ole esimerkiksi viime kesinä suosinut ulkomaalaustöitä, RTV-Yhtymä Oy:n Varsinais-Suomen aluejohtaja Tommi Suominen sanoo.

- Kuluttaja lähtee maalausprojektiin usein fiilispohjalta. Kun maalauskelit tulevat, onkin yleensä jo kiire. Maalikauppaan tullaan viime tingassa ja siksi tavaraa pitää olla nopeasti saatavilla. Sadepäivinä meillä on rauhallista.

Sää vaikuttaa myös sisäremontteihin, joita tehdään paljon kesäaikanakin.

- Viime kesänä teimme paljon lattia-, tapetti- ja sisämaalikauppaa. Ennen tehtiin mökkiremontteja kesäisin, mutta nyt remontteja tehdään selkeästi enemmän myös koteihin.

Suomalainen tapaa tehdä edelleen suuren osan omista remonteistaan itse. Yleensä ainoastaan vaativammat remontit teetetään ammattilaisilla.

- Perinteisesti juuri talojen ulkomaalaukset tehdään joko itse tai talkoilla. Samoin usein myös lattia-asennukset ja tapetoinnit, kertoo Suominen.

Tästä syystä myyjien ammattitaitoisuus korostuu. Esimerkiksi talon ulkomaalaus on niin iso työ, että se kannattaa tehdä pohjatöistä alkaen oikein.

- Tietoa ei kuitenkaan tarvitse lähteä etsimään netistä. Pienemmällä vaivalla pääsee, kun tulee ammattiliikkeeseen. Kiinnitämme huomiota asiakkaan ongelmaan ja osaamme kysyä juuri ne kysymykset, joiden ansiosta löytyvät oikeat ratkaisut, Tommi Suominen vakuuttaa.

- Myyjiemme tekninen tietämys on korkealla. Osaamme neuvoa, mikä maali sopii millekin pinnalle ja millaisiin olosuhteisiin. Se voi olla haastavaa, sillä muuttuvia tekijöitä on paljon.
RTV:n myymistä ulkomaaleista 90 prosenttia on kotimaisia Tikkurilan ja Teknoksen maaleja tai RTV:n omia private label -maaleja. Värejä saa rajattomasti. Ulkomaalauksia rajoittavatkin lähinnä kuntien rakennusmääräykset.

Woodex Solid Keltainen talo

Talon ulkomaalaus on niin iso työ, että se kannattaa tehdä pohjatöistä alkaen oikein. 

 

TUOTTEET HETI MUKAAN. RTV:stä asiakas saa oikeat tarvikkeet yleensä heti mukaan. Kaikki kodin pintamateriaalit maaleista ja tapeteista parketteihin, sekä esimerkiksi kylpyhuone- ja säilytyskalusteet löytyvät omasta varastosta.

- Pyrimme siihen, että asiakas saa haluamansa tarvikkeet suoraan hyllystä. RTV:n Turun myymälässä on tilaa 3000 neliötä, joten varastomme ovat laajat - vastaavaa mallistoa ei löydy mistään muualta, aluejohtaja Suominen toteaa.

Ainoastaan laatat RTV on pääosin keskittänyt Riihimäen keskusvarastoonsa.

- Laattaerät ovat aina hieman erivärisiä. Pieniä eriä ei kannata pitää myymälöiden varastoissa. Asiakas saa kuitenkin haluamansa laatat seuraavana aamuna, sillä automme kulkevat Turun ja Riihimäen väliä joka päivä.

RTV on profiloitunut vahvasti myös lattiakauppana. Erilaisia materiaalivaihtoehtoja löytyy kymmenittäin ja sadoittain. Niiden äärellä korostuu jälleen ammattitaitoisen myyjän rooli asiakkaan auttajana.

- Esimerkiksi puulattia ei ole paras, jos perheellä on lemmikkejä. Merkitystä on myös sillä, kuinka usein remontteja tehdään. Onko kyseessä vuokra-asunto, vai pitääkö lattian kestää seuraavat 15-20 vuotta. Autamme valitsemaan oikeat tuotteet, kun ensin selvitämme asiakkaan aidon tarpeen, aluejohtaja Tommi Suominen toteaa.

RTV-Yhtymä Oy on vahvasti laajeneva perheyritys, jonka myymälät työllistävät maanlaajuisesti lähes 700 työntekijää. Varsinais-Suomessa RTV:llä on myymälät Turussa, Kaarinassa ja Salossa. [a.m.p.]

www.rtv.fi

Satakunnantie 162, 20320 Turku
Niemeläntie 2, 20780 Kaarina
Joensuunkatu 12, 24100 Salo

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter