into iso banneri

Kaunis ja huoltovapaa terassi OrganoWoodista

INTO Rakentajan Sarokas

OrganoWood sopii terassiksi ja laituriksi. Materiaalina se on lähes huoltovapaa.

 

Kesällä nautitaan auringosta ja ulkoilmasta omalla terassilla. Terasseilla lisätään omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta. Samalla terassien koot ovat kuitenkin kasvaneet.

Jos terassistaan haluaa myös vaivattoman huoltaa, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota terassipuun valintaan. Luontaisesti kauniisti harmaantuva ja lähes huoltovapaa OrganoWood on silloin oikea ratkaisu.

Ruotsissa patentoitu ja palkittu OrganoWood on uusi terassimateriaali, joka on suojattu lahoamista ja palamista vastaan.

OrganoWoodin raaka-aineena on skandinaavinen mänty, joka modifioidaan luonnollista fossiloitumista muistuttavalla menetelmällä. Puukuituihin sitoutetaan mineraaleja kovassa paineessa, jolloin mineraalit tunkeutuvat puuhun ja muodostavat lahottajasienille mekaanisen esteen puun solukkoon.

Menetelmä on myrkytön ja ympäristöystävällinen, minkä vuoksi OrganoWood-tuotteet ovat myös helposti kierrätettävissä.

INTO Rakentajan Sarokas2

Rakentajan Sarokas myy OrganoWood-tuotteita nyt jo viidettä kesää. Myynti on tuplaantunut joka vuosi, Antti Leppäkoski ja Kari Muuriaisniemi kertovat.

 

SAROKKAALTA JA JÄLLEENMYYJILTÄ. OrganoWood-tuotteita tuo maahan Sarokas. Jälleenmyyjiä on ympäri Suomea.

- OrganoWood-terassipuu voidaan käsitellä lika/vesisuojalla 3-5 vuoden välein, jolloin saadaan lisäsuojaa puulle. Lisäksi katkaistut pinnat käsitellään puunsuoja-aineella. Terassille ei tarvitse välttämättä jatkossa tehdä muuta kuin pestä normaaliin tapaan, kertoo toimitusjohtaja Antti Leppäkoski.

Luonnollisen värisen OrganoWoodin annetaan harmaantua auringonvalon vaikutuksesta. Normaalisti harmaantuminen tapahtuu reilussa vuodessa ja saa kauniin hopeanharmaan, kelomaisen sävyn.

OrganoWoodista valmistetaan myös ulkoverhouspaneelia. Arkkitehdit ovatkin olleet hyvin kiinnostuneita uudesta materiaalista.

- OrganoWoodia voi käyttää kaikkeen ulkorakentamiseen, kuten kiinteisiin pihakalusteisiin ja laitureihin. OrganoWood-tuotteet kestävät vaativissakin oloissa.

Tuotteita myydään Suomessa nyt jo viidettä kesää.

- OrganoWood on kuluttajalle vielä uusi materiaali, vaikka myyntimme onkin tuplaantunut joka vuosi, sanoo Sarokkaan ostoista ja myynnistä vastaava Kari Muuriaisniemi.

INTO Rakentajan Sarokas3A

Reilussa vuodessa kauniisti harmaantuva OrganoWood-ulkoverhouspaneeli ei tarvitse maalia pintaansa.

 

KAIKKEA RAKENTAMISEEN JA REMONTOIMISEEN. Vuodesta 1936 toiminut turkulainen perheyritys Sarokas tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman rakennus- ja sisustustarvikkeita.

Käsittelemättömän ja eri lailla käsitellyn puutavaran lisäksi Sarokkaalta löytyy kaikkea rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvää aina ovista ja ikkunoista parketteihin ja laattoihin, tai vaikkapa kylpyhuoneen sisustukseen asti. Rakentajalle löytyy myös laaja valikoima Bosch sähkötyökaluja.

Kesäkauden tuotteista kannattaa muistaa muun muassa kaivopaketit, kompostorit, ulkoporealtaat ja pihagrillit.

- Meiltä löytyy kaikki tarvittava rakennus- ja sisustusmateriaali yhdestä ja samasta paikasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakasta valitsemaan juuri oikean tuotteen oikeaan paikkaan, Antti Leppäkoski toteaa. [a.m.p.]

 

Sarokkaan pihatapahtumassa perjantaina 18.5. klo 9-15 Boschin rekkakiertue pysähtyy Sarokkaalle esittelemään kevään työkalu-uutuuksia.
Ensiesittelyssä myös uudet upeat italialaiset ALFA pizzauunit sekä tyylikkäät puulämmitteiset Ofyr-pihagrillit! Tervetuloa!

www.sarokas.fi

Rakentajan Sarokas Oy
Polttolaitoksenkatu 17
20380 Turku
Puh. 02-275 2050
Avoinna ma-pe 7-18, la 9-14.


sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter