into iso banneri

Virolaista designia lapsille – ja vähän aikuisillekin

INTO Seiklus Hilma4

Lulukidsin tuotteissa on tärkeää, että lopputulos on mukava pitää, laadukas ja lasten mieleen. 


Kaarinalainen Seiklus on virolaisen designin - lastenvaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden - maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys.

- Sana "seiklus" on viroa ja tarkoittaa suomeksi seikkailua. Kumppaneiksemme onkin valikoitunut joukko rohkeita ja innovatiivisia suunnittelijoita ja yrittäjiä, jotka ovat uskaltaneet heittäytyä seikkailuun ja toteuttamaan omia unelmiaan, kertoo yrittäjä Jerena Valtanen-Laine.

 

KIERRÄTYSMATERIAALEJA JA HAUSKOJA KUOSEJA. Virolainen käsityö mielletään usein toreilla ja matkamuistomyymälöissä myytäviksi lapasiksi ja katajasiksi voiveitsiksi. Valtanen-Laine haluaa korjata näitä käsityksiäa.

- Arvostamme kierrätysmateriaalien käyttöä ja kekseliäitä ratkaisuja niin kuosien, kuin leikkausten ja materiaalin käytön suhteen. Tuotteiden tulee olla paitsi hauskoja ja kauniita, myös kulutuksen ja pesun kestäviä. Tärkeää on myös se, että tuotteiden hinnat ovat kohtuulliset, Valtanen-Laine sanoo.

- Jokaisella tekijällä on oma tarinansa ja me haluamme kertoa sen eteenpäin! Moni yhteistyökumppaneistamme on pieniä yrityksiä ja tuote-erät ovat suhteellisen pieniä. Uusia hauskoja tuotteita tehdään jatkuvasti ja valikoima muuttuu melko nopealla syklillä ja monet tuotteista ovat täysin uniikkeja.

Seikluksen uusin yhteistyökumppani on Lulukids. Yritys on kahden ystävättären, Bettyn ja Maarjan, perustama ja pyörittämä. Tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on koko ajan tärkeällä sijalla se, että lopputulos olisi mukava pitää, laadukas ja lasten mieleen.

Lulukidsin lisäksi Seikluksen valikoimissa on Anna Lutterin asusteita ja sisustustuotteita, Mimi Disainin, Minu Väike Ingelin ja MuRu Craftin vaatteita, KUMA Designin perhoskoruja sekä sisustustuotteita Joco Kidsiltä ja saarenmaalaiselta Kiiklampaalta.

INTO Seiklus Jerena

Jerena Valtanen-Laineelle on tärkeää, että tuotteet ovat paitsi hauskoja ja kauniita, myös kulutuksen ja pesun kestäviä.

 

JÄLLEENMYYJIÄ JA SHOPPAILUKUTSUJA. Suomen päässä Seiklusta pyöritetään yhden naisen - mutta laajan tukiverkon ja sparraajaryhmän - voimin.

- Olen suomalainen, mutta viitisen vuotta Virossa aikoinaan opiskellut ja virolaisten kanssa lähes koko aikuisikäni työskennellyt kahden pojan äiti. Toimin myös matkailu- ja tapahtuma-alalla mutta halusin ottaa siihen rinnalle toisen yritystoiminnan ja hyödyntää erilaisia Viro-kontakteja ja Viro-innostustani, Valtanen-Laine kertoo.

- Haaveena on löytää Suomesta useita jälleenmyyjiä, joille saisin etsiä juuri heidän liiketoimintaansa sopivia taitavien virolaisten suunnittelijoiden tuotteita, yrittäjä kertoo.

Tällä hetkellä tuotteita löytyy Naantalin CC Lifestyle -putiikista ja Seikluksen omassa Facebook-kaupassa. Muutamia tuotteita löytyy myös Luomoava Kodista Tikkurilassa, Hyvän Olon Aitasta Iiittalassa ja verkkokauppa Miiulasta.

- Yhteistyössä CC Naantalin kanssa järjestämme myös Private Shopping -iltoja, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa erilaisille naisporukoille tai esimerkiksi vauvakutsuille. Seiklus ja CC Naantali tarjoavat kaikille osallistujille pientä purtavaa sekä juomaa ja shoppailijat saavat tottakai nauttia hyvistä alennuksista, Valtanen-Laine vinkkaa.


INTO Seiklus Kuma
Vegaanisesta nahasta valmistetut KUMA Designin perhoset sopivat koruksi vaikka kesän morsiamelle.

 

INTO Seiklus AnnaLutter

Seikluksen valikoimissa on myös Anna Lutterin sisustustuotteita sekä asusteita.

www.facebook.com/seiklustuotteet/

 

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter