into iso banneri

Seiklus viettää synttäreitä

Seiklus3

Lulukids on kahden ystävättären, Bettyn ja Maarjan, perustama ja pyörittämä. Tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on tärkeää, että lopputulos olisi mukava pitää, laadukas ja lasten mieleen.

 

Kaarinalainen Seiklus juhlii Yrittäjänpäivänä 5.9. 1-vuotissyntymäpäiväänsä. Virolaisen designin - lastenvaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden - maahantuontiin ja myyntiin keskittyneen yrityksen ensimmäinen vuosi on nimensä mukaisesti ollut todellinen seikkailu.

- Vuoteen on mahtunut paljon ja sen aikana olen myös yrittäjänä oppinut valtavasti. Tuotteet ovat saaneet hyvän vastaanoton. Uskon, että käsitys virolaisesta käsityöstä on muuttunut, tai ainakin saanut uuden ulottuvuuden, yrittäjä Jerena-Valtanen Laine kertoo.

- Leikkisät ja erilaiset ratkaisut ja hyvät materiaalit ilahduttavat selvästi sekä vanhempia, että lapsia. Moni on vielä jälkikäteen kehunut tuotteen laatua ja paras palkinto on ollut niin useasti kuulla, että jostain Seikluksen tuotteesta on tullut lapsen suosikkivaate!

 

Seiklus4

KUMA Designin syysmallisto on saanut inspiraationsa matkustamisesta ja erilaisista kaupungeista, jotka jättävät jälkensä ihmisten sydämiin. Kuten jokaisella ihmisellä on omat kasvonsa ja perhosella ainutlaatuinen siipiparinsa, niin myös jokaisella kaupungilla on oma, erityinen energiansa. Mallistossa käytetään syksyisiä runsaita sävyjä, joita täydentävät viimeisten pimenevien kesäiltojen pastellit.

 

KIERRÄTYSMATERIAALEJA JA HAUSKOJA KUOSEJA. Sana ”seiklus” on viroa ja tarkoittaa suomeksi seikkailua. Yrityksen kumppaneiksi onkin valikoitunut joukko rohkeita ja innovatiivisia suunnittelijoita ja yrittäjiä, jotka ovat uskaltaneet heittäytyä seikkailuun ja toteuttamaan omia unelmiaan. 

- Jokaisella tekijällä on oma tarinansa ja me haluamme kertoa sen eteenpäin! Moni yhteistyökumppaneistamme on pieniä yrityksiä ja tuote-erät ovat suhteellisen pieniä. Uusia hauskoja tuotteita tehdään jatkuvasti ja valikoima muuttuu melko nopealla syklillä ja monet tuotteista ovat täysin uniikkeja.

- Arvostamme kierrätysmateriaalien käyttöä ja kekseliäitä ratkaisuja niin kuosien, kuin leikkausten ja materiaalin käytön suhteen. Tuotteiden tulee olla paitsi hauskoja ja kauniita, myös kulutuksen ja pesun kestäviä. Tärkeää on myös se, että tuotteiden hinnat ovat kohtuulliset, Valtanen-Laine sanoo.

Seikluksen valikoimissa on Anna Lutterin asusteita ja sisustustuotteita, Mimi Disainin, Minu Väike Ingelin, Lulukidsin ja MuRu Craftin vaatteita, KUMA Designin perhoskoruja sekä sisustustuotteita Joco Kidsiltä ja saarenmaalaiselta Kiiklampaalta. Lähes kaikilta valmistajilta on tulossa uutuustuotteita syksyn aikana.

 

Seiklus 2

Anna Lutter on nuori kahden pojan äiti, joka asuu ja työskentelee Kurtnan kylässä, hieman Tallinnan ulkopuolella. Hän suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse, pääosin kierrätysmateriaaleista.

 

JÄLLEENMYYJIÄ JA SHOPPAILUKUTSUJA. Suomen päässä Seiklusta pyöritetään yhden naisen - mutta laajan tukiverkon ja sparraajaryhmän - voimin.

- Olen suomalainen, mutta viitisen vuotta Virossa aikoinaan opiskellut ja virolaisten kanssa lähes koko aikuisikäni työskennellyt kahden pojan äiti. Toimin myös matkailu- ja tapahtuma-alalla mutta halusin ottaa siihen rinnalle toisen yritystoiminnan ja hyödyntää erilaisia Viro-kontakteja ja Viro-innostustani, Valtanen-Laine kertoo.

- Haaveena on löytää Suomesta useita jälleenmyyjiä, joille saisin etsiä juuri heidän liiketoimintaansa sopivia taitavien virolaisten suunnittelijoiden tuotteita, yrittäjä kertoo.

Tällä hetkellä tuotteita on myynnissä Seikluksen omassa Facebook-kaupassa, jonka valikoima täydentyy pitkin syksyä. Muutamia tuotteita löytyy myös Luomoava Kodista Tikkurilassa, Hyvän Olon Aitasta Iiittalassa ja verkkokauppa Miiulasta.

- Kesän jälkeen katse on pikkuhiljaa kohti joulua ja joulumyyntiä. Pop up -paikka tai shop in a shop -tyyppinen ratkaisu sesongin ajaksi kiinnostaisi myös kovasti. Uskon, että esimerkiksi KUMA Designin perhostuotteet ja Minu Väike Ingelin enkelinsiipituotteet ovat tänäkin vuonna suosittuja joululahjoja ja olisi hienoa löytää niille myyntipaikka.

- Yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämme myös Private Shopping -iltoja, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa erilaisille naisporukoille tai esimerkiksi vauvakutsuille. Tarjoamme kaikille osallistujille pientä purtavaa sekä juomaa ja shoppailijat saavat tottakai nauttia hyvistä alennuksista, Valtanen-Laine vinkkaa. Iltaan voi toiveidensa mukaan lisätä meikkiopastusta, stailausta tai vaikka rentoutusharjoituksen. Tuomme tarvittaessa koko tapahtuman asiakkaan luokse - esimerkiksi työpaikalle.

 

Seiklus logo1

ww.facebook.com/seiklustuotteet

www.instagram.com/seiklustuotteet/

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter