into iso banneri

Aitiossa elämys tulee lähelle

INTO Typhoon

Typhoon-aitio sopii isommallekin porukalle, ja kaikilla on hyvä näkyvyys areenan tapahtumiin.

 

Kesän aikana Gatorade Centerissä on tapahtunut paljon. Suurelle yleisölle näkyvin uudistus on kattoon nostettu Suomen suurin mediakuutio, joka on kokonaan videopintaa.

Isolta huipputarkalta näytöltä katsojat saavat loistavan kuvan tapahtumista jäällä, samoin muun muassa tarkkaa reaaliaikaista tilastotietoa.

Erityisesti Gatorade Centerin aitioista on helppo seurata tapahtumia niin näytöltä kuin jäälläkin.

- Aitioissa tapahtumista voi saada vielä ainutlaatuisemman kokemuksen. Ne kiinnostavat asiakkaita, oli hallissa sitten matsi tai konsertti, toteaa markkinointipäällikkö Toni Autio.

Gatorade Centerissä on vuokrattavissa yhteensä 39 aitiota, joista osaa on kesän uudistusten yhteydessä muokattu tilavammiksi ja toimivammiksi. Valtaosa aitioista on mitoitettu kymmenelle hengelle.

Kesän aikana hallin kotipäätyyn on valmistunut toinen Typhoon-aitio.

- Ensimmäiselle Typhoon-aitiolle on ollut niin paljon kysyntää, että teimme myös toisen Typhoon-aition, joka sopii isommallekin porukalle. Sieltä halli aukeaa katsojalle todella hienosti, ja kaikilla on hyvä näkyvyys areenan tapahtumiin, Autio kuvailee.

Typhoon on tilava 18 henkilön yläaitio, joka on laajennettavissa viereisten aitioiden avulla 28–38 -paikkaiseksi kokonaisuudeksi.

- Aitiot voi varata joko ottelu- tai konserttikohtaisesti tai koko kaudeksi, jolloin sinulla on aina paikka seurueellesi, vaikka esimerkiksi konsertti olisi loppuunmyyty, Toni Autio vihjaa.

- Pyrimme tekemään aition ja muiden tilojen vuokraamisen asiakkaalle mahdollisemman huolettomaksi ja yksinkertaiseksi. Kun vain ottaa meihin yhteyttä, me vastaamme ja autamme. Pienellä varoitusajalla kaikki järjestyy – suunnittelemme juuri teille sopivan paketin, Toni Autio lupaa.

 

INTO turkuhalli printti 48 blurrattu

 

Aitiotarjoilut hoitaa Turkuhallin Palvelu Oy asiakkaan toivomusten mukaan ja kaikki tarjoilut tulevat hallin omasta keittiöstä.

- Ruokalistammekin ovat uudistuneet. Valikoima on nyt laajentunut myös finger foodiin, ja listoille tulee myös sushia, Autio mainitsee.

Liigakauden alkaessa aitioiden vuokrauksessa kannattaa hyödyntää kampanjatarjous.

- Vuokraamalla syyskuun aikana aition TPS:n liigamatsiin, saa lisäksi aition veloituksetta yhteen valikoituun otteluun, Autio kertoo.

Uudistunut Gatorade Center tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia asiakastapaamisille, myyntikokouksille tai vaikka henkilökunnan virkistykseen. On helppo yhdistää kokous tai seminaari illan konsertin tai jääkiekko-ottelun yhteyteen. Hallin vieraspäätyyn avataan liigakauden alkuun mennessä 800 paikan katsomoravintola, josta otteluita voi seurata tarjoiluista nauttien. [a.m.p.]

 

gatorade logo

 

www.turku-areenat.fi

Markkinointipäällikkö Toni Autio
Puh. 0400 866 440
toni.autio@turku-areenat.fi

 

 

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter