into iso banneri

Heirol avasi uuden myymälän

eh heirol

Haluamme innostaa ihmisiä laittamaan enemmän ruokaa kotona: kunnollisilla välineillä se on hauskaa ja helppoa, Rolf ja Cristina Moborg sanovat.

 

Kaarinan Krossin alueen palveluvalikoima laajeni heinäkuussa entisestään, kun Heirol avasi uuden keittiötarvikemyymälän tukun ja varastonsa yhteyteen. Kaarinalaisen perheyrityksen valikoimiin kuuluu laadukkaita keittiötarvikkeita aina juustohöylistä paistinpannuihin.

- Meidät on löydetty jo yllättävän hyvin, vaikka kiinteistö ja parkkipaikat ovat olleet vielä remontissa, Rolf ja Cristina Moborg iloitsevat.

Elokuisena iltapäivänä myymälän keittonurkkauksen liedellä kiehuu pasta, kun yrittäjäpariskunta istahtaa lounaalle. Kauhan varressa häärii tytär Alessia Moborg.

Italialais-ruotsalais-suomalaisille Moborgeille perhe ja hyvä ruoka ovat aina olleet onnellisen elämän perusta.

- Me haluamme innostaa ihmisiä laittamaan enemmän ruokaa kotona, syömään yhdessä ja viettämään aikaa rakkaidensa kanssa. Hyvä ruoka on rakkaudenosoitus, Cristina Moborg sanoo.

- Kunnollisilla välineillä ruuanlaitto on hauskaa ja se voi olla paljon helpompaa kuin usein ajatellaan. Samalla tavalla kuin urheiluunkin hankitaan kunnon varusteet, laadukkailla välineillä ruuanlaitto on paljon mukavampaa, Rolf Moborg hymyilee.

 

IMG 5672

 

Heirol on tuonut keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin jo 27 vuoden ajan. Yritys sai alkunsa Rolfin isän Heimo Lehtosen autotallista Littoisissa vuonna 1991, kun isä ja poika alkoivat tuoda maahan keittiön pienvälineitä.

Nykyään pienvälineiden lisäksi Heirol maahantuo muun muassa kattiloita, posliiniastioita, Bialettin mutteripannuja ja Marcaton pastakoneita.

- Laatu on alusta asti ollut meille tärkein kriteeri. Varsinkin kun valmistutamme tuotteita omalla tuotemerkillämme, laadun on pakko olla kohdallaan, Rolf Moborg toteaa.

Uuden Kaarinan myymälän lisäksi Heirolilla on toinen myymälä Turussa, laaja valtakunnallinen jälleenmyyjäverkosto sekä verkkokauppa.

- Olemme parhaillaan aloittelemassa vientiä Baltiaan ja Ruotsiin ja lähiaikoina on tarkoitus avata myös kansainvälinen verkkokauppa, Rolf Moborg kertoo. [e.h.]

 

heirol logo

 

Heirol Shop Kaarina
Laasmäenkatu 6, 20780 Kaarina | avoinna Ma-Pe 10-18, La 10-15

Heirol Shop Turku
Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | avoinna Ma-Pe 10-18, La 10-15

Verkkokauppa
www.heirol.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter