into iso banneri

Ensi vuoden juhlatelttoja tilataan nyt

8 12

MR. Apupalvelut toimittaa eri kokoisia telttoja pienistä perhejuhlista isoihin festivaaleihin.

 

Mynämäkeläisellä MR. Apupalvelut Ky:llä on takana työntäyteinen kesä. Juhla- ja festivaalitelttojen vuokraamista päätoimenaan tekevä yritys on toimittanut eri kokoisia telttoja muun muassa Helsingissä festivaaleille, maatalousnäyttelyyn ja Bluesiin festivaaleihin. Pienempiä juhlatelttoja on mennyt niin paljon kuin niitä vain on käytettävissä, yrittäjä Mika Rouhiainen kertoo.Apupalvelut Mika Rouhiainen

- Sesonkiaikaamme on kevät ja kesä. Esimerkiksi ylioppilasjuhliin tarvittavia telttoja ja telttakatoksia kysytään todella paljon ja niitä varataan täyttä päätä jo ensi kevääksi. Samoin muut juhlateltat varataan hyvissä ajoin, usein noin vuotta ennen kuin tapahtuma on.

MR. Apupalvelut on toiminut vuodesta 2008. Rouhiaisella oli vastaavaa liiketoimintaa jo aiemmin, mutta vasta nyt toimenkuva on selkeytynyt.

- Aikaisemmin meillä oli myös järjestyksenvalvojapalvelua, mutta se on nyt jäänyt pois. Hoidamme edelleen alusta asti kuvassa ollutta mökkitalkkaripalvelua, mutta vain tässä lähialueella. Telttavuokrausta hoidamme koko maassa, joskin käytännössä alueemme on Turku-Helsinki-Rauma-Tampere -akselilla.

MR. Apupalvelut työllistää osa-aikaisesti noin 20 työntekijää. Ison 30 x 65 m teltan pystyttämiseen tarvitaan useita ihmisiä ja ainakin kaksi pitkää päivää. Pienempiä pystyttää yksi ihminen. Rouhiainen haluaa itse olla mukana pystytyksessä niin usein kuin se suinkin on mahdollista.

- Toimitamme teltat aina siten, että pakettiin kuuluu pystytys ja purkaminen. Näin teltat pysyvät   Toimitamme juhla- ja festivaalitelttoihin  yhteistyö-              parhaiten hyvässä kunnossa.                                             verkostomme avulla kaiken tarvittavan ja näin asiakas saa                                                                                                          vain yhden laskun, Mika Rouhiainen sanoo.

5 5

 

Teltan pystytysvaiheessa toivotaan tyyntä säätä, sillä oikein kovalla tuulella teltasta tulee purjelennokki. Muuten kunnolla pystytetty teltta kestää kovissakin keleissä ja on turvallinen myös ukkosella.

- Ukonilmalla ei tietenkään pidä koskea teltan alumiinirunkoon. Tämän takia me emme pystytä emmekä pura telttoja, jos ukkostaa.

Mökkitalkkarin työt ovat Rouhiaisen mukaan sopiva lisä telttavuokraukseen. Palveluun kuuluvat mökin silmälläpito, pihatyöt ja asiointi.

- Tykkään auttaa ihmisiä, se kai tässä on tärkeintä.

Vähän alle nelikymppinen Rouhiainen on perheyrityksen kasvatti. Vanhempien kiviliike on työllistänyt Mikan parikymppisestä ja hän tekee siellä edelleen töitä joka päivä. MR. Apupalvelut on kuitenkin se oma juttu, jota yrittäjä toivoo voivansa kehittää ja laajentaa.

- Haluaisin satsata vielä enemmän pieniin tilaisuuksiin, häihin ja perhejuhliin. Tässä on vain hankaluutena se, että työ on niin sesonkiluontoista. Tämä vuosi on kyllä ollut todella hyvä, Rouhiainen tiivistää. [p.v.]

 

apupalvelut logo

 

MR. Apupalvelut Ky

Olavintie 6, 23100 Mynämäki 
puh. 0443335606
posti@apupalvelut.fi

www.apupalvelut.fi

 

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter