into iso banneri

Miten kasvatat yritystäsi ja sen tuottavuutta?

 

Joutsen2

Yhteistyössä on voimaa! Tupu (vas), Martti ja Riina pitävät yhdessä huolta loimaalaisten yrittäjien ja työntekijöiden hyvinvoinnista.

 

- Olitpa sitten yksin yrittäjä tai ison firman pomo, on henkilöstösi yrityksen ja organisaation tärkein voimavara sanoo loimaalainen 51-vuotias liikuntakeskusyrittäjä Tupu Ojanperä.

- Henkilöstölläsi luot ja rakennat omaa brändiä, sekä solmit asiakassuhteita. Hyvinvoiva henkilöstö arvostaa työnantajaa, työskentelee tehokkaasti ja tekee tulosta. Huolehtimalla heistä kasvatat viivan alle jäävää summaa.

Tupu muistuttaa myös sairaspäivän hinnasta. Siitä yrittäjä joutuu pulittamaan 300-480 euroa. Ennaltaehkäisemällä poissaoloja kasvatetaan tulosta ja lisätään tuottavuutta. Yrityksillä on mahdollisuus tarjota verottomia liikuntapalveluja työntekijöilleen 400 eurolla vuodessa.

Tiedämme jo liikunnan hyvät vaikutukset, olisiko nyt tekojen aika? Kuntokulma Loimaan keskustassa järjestää yritystunteja, tyhy- ja tykytoimintaa, yrityskäyntejä yms.

- Meiltä löytyvät monipuoliset kuntosalilaitteet, vapaapainoalue, ryhmäliikuntaa, kehonpainoharjoittelusali, hierovat tuolit, puku- ja pesuhuonetilat niin miehille kuin naisille. Henkilökohtaisella harjoitusohjelmalla liikut turvallisesti, sekä tavoitteellisesti.

Tupu

Tupu tekee pystypunnerrusta ja Eija Ojanperä treenaa vatsoja. Kuntokulmalta löydät välineet koko kehon monipuoliseen harjoittamiseen.

 

Yhteistyö ja verkostoituminen on yrittäjän voimanlähde!

Liikuntakeskus Kuntokulman Tupu Ojanperä ja Lääkäriasema Joutsenen eri ammattilaiset puhaltavat yhteen hiileen.

- Kun asiakkaani tarvitsee apua esimerkiksi selkä, lonkka, tai vaikkapa olkapääongelmaan, ohjaan hänet mielelläni osaavien ammattilaisten käsiin Joutseneen, kertoo Tupu. Siellä on huippuhyvä palvelu ja asiakkaat pääsevät nopeasti hoitoon. Joutsenesta meillä käy fysioterapeutti ja naprapaatti ohjaamassa turvallisia harjoitteita omille asiakkailleen. Yhdessä olemme vahvoja ja asiakas saa parasta palvelua.

Lääkäriasema Joutsenen yrittäjäosakas ja fysioterapeutti Martti Salonen on samoilla linjoilla Tupun kanssa liikunnan positiivisesta vaikutuksesta. Fysioterapeutinkin vastaanotolle tullaan monesti vasta silloin, kun ongelmat ovat jo ilmenneet. Vastaavasti työterveyshuollossa tavoitteena on yhteistoimin yritysten, työtekijöiden ja työterveyshuollon kanssa ehkäistä työhön liittyviä sairauksia ja tapaturmia, ylläpitää työyhteisön hyvinvointia ja huolehtia työntekijöiden terveydestä ja toimintakyvystä.

- Työfysioterapeuttina olen huomannut, että pienillä 1-3 jumppa- ja venyttelyliikkeen ohjeilla saadaan jo hyvin tuloksia aikaiseksi. Kuntoutettava on helpompi aluksi motivoida 5-10 minuutin päivittäiseen omatoimiseen kuntoutuksen muutaman viikon ajaksi. Positiivisia tuloksia saadessaan kuntoutujan on helpompi lähteä liikunnan pariin, toteaa Martti ja tukee tällä Tupun kanssa yhteistä ajatusmaailmaa liikunnan positiivisuudesta.

Työterveyshoitaja Riina Merilehto Joutsenesta lisää, että työkyky eli voimavarojen suhde työn vaatimuksiin koostuu monesta tekijästä. Yksi näistä voimavaroista on hyvä kunto, jonka ylläpitäminen vaatii mm. säännöllistä liikkumista. Vaikka työterveyshuolto tiedollisesti ja yritys taloudellisesti voi tukea työntekijälle mielekkään liikkumistavan löytämistä ja ylläpitämistä, toiminta on loppupelissä jokaisesta itsestä kiinni.

Lääkäriasema Joutsenessa toimii yli 20 yleis- ja erikoislääkäriä lähes kaikilta erikoisaloilta. Joutsenen palveluihin kuuluvat mm. röntgen, ultraäänitutkimukset, mammografiat, magneettikuvaukset, terveystarkastukset, laboratoriopalvelut, työterveyshuolto, fysioterapia, naprapatia sekä psykologin vastaanotot. Joutsen on paikallinen, yksityinen lääkäriasema.


Liikuntakeskus Kuntokulma

www.liikuntakeskuskuntokulma.fi

puh. 040-1399930 | liikuloimaa@gmail.com

Sisäänkäynti Koulukuja 10, 32200 Loimaa

Lääkäriasema Joutsen

Vesikoskenkatu 17, Loimaa

ajanvaraus 020 735 3030 ajanvaraus@laakariasemajoutsen.fi

Työterveysasiakkaat: 020 735 3032, 020 735 3033

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter