into iso banneri

Toimivat ratkaisut eläinten hoitoon

Vetman kehittää uutta ja suunnittelee vientiä

INTO vetman 1

Fysra hoitopöytä muuntuu vaikka hammashoitopöydäksi, Jouni Niemi (oik.) kertoo. Janne Soljama (vas.) aloitti äskettäin Vetmanissa laitemyyjänä.


Kun eläinlääkäri Jouni Niemi aloitteli uraansa 30 vuotta sitten, eläinklinikoilla käytettiin enimmäkseen sairaaloiden käytöstä poistettuja työvälineitä. Nykyään markkinoilta löytyy eläinlääkintään suunniteltuja, laadukkaita kalusteita ja laitteita.

Juuri näihin kalusteisiin ja laitteisiin Jouni Niemen Vetman Oy on erikoistunut.

- Silloin ihmispuolen toimijat eivät olleet kiinnostuneita eläinlääkinnästä. Viimeisen 15 vuoden aikana eläinlääkärit ja eläinklinikat ovat alkaneet panostaa enemmän työvälineisiin ja laitteisiin. Se on tietysti myös itsetuntokysymys, miten omaa työtään arvostaa, Niemi sanoo.

Halikkolainen Vetman Oy palvelee eläinten parissa käytännön työtä tekeviä ammattilaisia. Yritys maahantuo, myy ja kehittää eläinlääkintään tarkoittettuja tarvikkeita ja laitteita.

- Minulle on tärkeää, kun voin auttaa ammattilaisia tekemään työtään, Niemi sanoo.

 

INNOVAATIOITA JA VIENTIUNELMIA. Yksi Jouni Niemen lempituotteista on Vetmanin oma Fysra hoitopöytä. Hoitopöytä on kehitetty yhdessä lahtelaisen hoitopöytävalmistaja Fysioline Productionin kanssa eläinlääkinnän tarpeisiin. Nyt yritys suunnittelee muun muassa hoitopöytien viennin aloittamista.

- Ajatus yhteistyöhön lähti siitä, kun olin itse hoidettavana heidän tekemällään ihmisten hoitamiseen tarkoitetulla hoitopöydällä, Niemi hymyilee.

- Meille oli tärkeää, että pöytä on toimiva sekä potilaalle että hoitajalle. Nousevalta ja laskevalta pöydältä nostot ja siirrot onnistuvat helposti ja työergonomia on kunnossa. Pöydästä löytyy myös leikkauspöytä ja lisäosalla siitä voidaan tehdä hammashoitopöytä, Niemi luettelee. 

Pöytää on testattu käytännössä samoissa tiloissa toimivalla EHYT Eläinkilinikalla, joka toimii Vetmanin tuotteiden testilaboratoriona. Itse hyväksi todettuja tuotteita on mukava myydä myös asiakkaille.

EHYT Eläinklinikalla on testattu viime aikoina myös muun muas Led Tailorin sinistä desinfiointivaloa sekä matalataajuuksista Neurosonic-värähtelyhoitoa.

 

UUSI VERKKOKAUPPA AVATTU. Vetman avasi äskettäin uuden verkkokaupan. Verkkokaupan valikoimista löytyy suurin osa yrityksen tuotteista ja ostoksille pääsee juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii.

- Tuotevalikoimassamme on noin 6000 nimikettä ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme palvelemaan yhä paremmin modernia eläinten ammattimaista hoitoa. [e.h.]

 

Varasto- ja noutomyymälä

Maorlantie 1, 24800 Halikko | puh. 02 7221 222

vetman@vetman.fi | www.vetman.fi

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter