into iso banneri

Lämmintä tunnelmaa aidolla Jøtul-valurautatakalla

INTO Sarokas pääkuva

Jøtul-tulisija tuo lämmintä tunnelmaa kotiin.

 

Syksyn viilentäessä illat lämmintä tunnelmaa kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tuo aito valurautatakka tai -kamiina. Helposti asennettavat ja puhtaasti palavat Jøtul-tulisijat sopivat lisäksi hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Norjalainen Jøtul on kuuluisa perinteisistä kamiinoistaan, joita se on valmistanut jo vuodesta 1853 lähtien. Sen uudet puhdaslinjaiset mallit ovat kuitenkin voittaneet moderneja muotoilupalkintoja.

- Myydyin mallimme on tällä hetkellä Jøtul F 373 Advance, jossa tulisija on pylväsjalan päällä. Sen saa mustaksi maalattuna tai valkoiseksi emaloituna, kertoo toimitusjohtaja Antti Leppäkoski Rakentajan Sarokkaasta.

Yritys on Jøtul-valurautatakkojen ja kamiinoiden maahantuoja.

- Meillä on Jøtulin tulisijoja aina varastossa, ja tehdastilauksetkin saadaan yleensä muutamassa viikossa. Oman takkansa saa meiltä nopeasti.

Myös asennus on nopea. Kamiina painaa yleensä 100-200 kiloa, joten se ei tarvitse vahvistettuja rakenteita. Jøtul-tulisijat voidaan sijoittaa aluslevyn tai -lasin päälle millaiselle lattiapinnalle hyvänsä, eikä palomuuriakaan tarvita, kun takan sijoittaa 10-20 sentin etäisyydelle palavasta materiaalista.

INTO Sarokas1

Jøtul-tulisijat ovat puhdaspolttoisia, vain vähän puuta vieviä kiertoilmatakkoja, kertoo Antti Leppäkoski.

 

KAUNIS JA VAIVATON RATKAISU. Noin puolet Sarokkaan myymistä tulisijoista myydään valmiiksi asennettuna.

- Hormi täytyy asentaa, jos sellaista ei jo ole. Asentajamme vievät hormin läpi vesikatosta. Suosittelemme hormiksi suomalaista Härmä Air Oy:n valmispiippua, Leppäkoski sanoo.

Jøtul-tulisijat ovat puhdaspolttoisia, vain vähän puuta vieviä kiertoilmatakkoja, jotka tuovat lämpöä tehokkaasti ja päästörajoitukset huomioiden. Modernin kamiinan viihtyisyyttä lisäävät suuret lasi-ikkunat pysyvät silti kirkkaina helppokäyttöisen ilmaventtiilin ansiosta.

Jøtulin kestäviä valuraudasta valmistettuja kamiinoita, elementtitakkoja ja takkasydämiä löytyy kymmeniä malleja - jokaiseen kotiin tai mökiin löytyy sopiva malli.

- Perinteinen musta valurautatakka on kuitenkin myös yhä hyvin suosittu. Legendaarinen pieni ja tehokas F 602 on kautta historian Jøtulin eniten myyty kamiina. Sellaiset ovat lämmittäneet myös Metsähallituksen autiotupia kymmeniä vuosia.

INTO Sarokas 602 tilassa

Legendaarinen F 602 on kautta historian Jøtulin eniten myyty kamiina.

 

KAIKKEA RAKENTAMISEEN JA REMONTOINTIIN. Rakentajan Sarokas tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman rakennus- ja sisustustarvikkeita.

- Sarokkaalta löytyy kaikkea rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvää aina ovista ja ikkunoista parketteihin ja laattoihin tai keittiön ja kylpyhuoneen sisustukseen asti: kaikki tarvittava yhdestä ja samasta paikasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakasta valitsemaan juuri oikean tuotteen oikeaan paikkaan. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asennuspalvelua, Antti Leppäkoski kertoo. [a.m.p.]

 

www.sarokas.fi

Polttolaitoksenkatu 17, 20380 Turku

puh. 02 275 2050

Avoinna ma-pe 7-18, la 9-14

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter