into iso banneri

Luonnollisen kauniin ihon niksit Myllyn Apteekista

DSC 8310

Apteekkari Anne Elo-Kinnunen kertoo, että Myllyn Apteekki panostaa laadukkaisiin tuotesarjoihin ja osaavaan neuvontaan.


Kasvot kaipaavat heleyttä syyskaudella. Viilenevä sää kuivattaa ihoa ja valo vähenee, mutta loppuvuoden juhlat tekevät tuloaan. Luotettava apu kauneudenhoitoon löytyy apteekista.

Myllyn Apteekki panostaa laadukkaisiin tuotesarjoihin ja osaavaan neuvontaan.

– Valikoimiimme kuuluu ainoana apteekkina Suomessa esimerkiksi kosmetologien suosima ammattikosmetiikkasarja Bion. Tuotesarja on kasviperäinen, ja se antaa apua myös moniin iho-ongelmiin, kertoo apteekkari Anne Elo-Kinnunen.

Myllyn Apteekin farmaseutti Anne-Maj Siivonen korostaa kokonaisvaltaisen kasvojenhoidon merkitystä. Syksyllä iho tarvitsee kosteutusta.

– Kasvojenhoito kannattaa aloittaa kuorimisesta, sillä se poistaa kuollutta ihosolukkoa. Sopiva kuorintatuote valitaan oman ihotyypin mukaan.

Syksyn uutuuksiin kuuluu Vichy-sarjan herkällekin iholle sopiva puhdistava hiilinaamio.

Ihon kosteuttamiseen Siivosella on erityisvinkki.

– Suomalaiset unohtavat usein kasvoveden. Se kuitenkin nesteyttää ihoa tehokkaasti, ja on aivan ehdoton. Kasvovettä ei tarvitse käyttää pumpulitupon avulla, vaan tuotteesta saa hyödyn irti taputtelemalla se kasvoille suoraan kämmeniltä.

Kasvovettä kannattaa laittaa aina ihon puhdistuksen yhteydessä, mutta sitä voi hyvin lisäillä päivän mittaan montakin kertaa.
Voiteiden käytössä farmaseutin ykkösvinkki on seerumi.

– Seerumista saa lisätehoa ihon kosteuttamiseen ja uudistamiseen. Esimerkiksi Bionin silkkisen pehmeä seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle ihohuokosiin. Seerumi laitetaan ihovoiteen alle. Yksinään seerumi saattaa haihtua pois, joten voide viimeistelee hoidon.

Yksilöllisiä neuvoja kauneudenhoitoon saa aina kysymällä Myllyn Apteekin henkilökunnalta. [s.t.]


MyllynApteekki1 rgb

ma–pe 9–21, la 9–19, su 11–19 | www.myllynapteekki.fi/verkkokauppa
Myllynkatu 1003, Raisio | puh. 02 332 3910 | apteekki@myllynapteekki.fi

 

 

sivustamo

Facebook

Instagram

Twitter